Σάκης Τανιμανίδης: H περίεργη αποκάλυψη που έκανε για τα ονόματα των δίδυμων παιδιών του


Σάκης Τανιμανίδης: H περίεργη αποκάλυψη που έκανε για τα ονόματα των δίδυμων παιδιών του

Πως φαντάζεται τη σχέση του με τα κορίτσια του αλλά και πως θέλει από εδώ και πέρα να τον αποκαλούμε.

 Συνέντευξη στη “Real” και στον Βασίλη Μπουζιώτη, παραχώρησε πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγους μήνες πριν γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ευχάριστο γεγονός που ήρθε στη ζωή εκείνου και της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, αφού αναμένεται να υποδεχθούν στον κόσμο, τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Διαβάστε ακόμα: Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του φύλου των μωρών τους!

Όσον αφορά τα ονόματα που θα δώσουν σε αυτές, ο Σάκης Τανιμανίδης, αποκάλυψε τα εξής: “Δεν έχουμε καταλήξει, αλλά το έχουμε πάρει… πατριωτικά! Είμαστε πλήρως οργανωμένοι. Κάνουμε λίστες, σβήνουμε ονόματα, προσθέτουμε ονόματα, όλα αυτά που κάνουν οι μελλοντικοί γονείς. Πιστεύω πως είμαστε κοντά στην "επιτυχία". Εμένα μου αρέσουν τα περίεργα ονόματα, δεν ξέρω, όμως, αν θα "κερδίσει" αυτή η κατεύθυνση".

Ενώ για τον ρόλο του ως πατέρα, πρόσθεσε: "Ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς του κόσμου! Μπορείτε πλέον να με αποκαλείτε "Σάκης-Βούτυρο Τανιμανίδης", αφού θα είμαι βούτυρο μαζί τους. Περιμένω πώς και πώς να με κάνουν τα κορίτσια μου ό,τι θέλουν! Όχι συνέχεια, όμως. Θέλω να μεγαλώσουμε δύο δυναμικά, αυτόνομα κορίτσια, που θα πατούν καλά στα πόδια τους και, για να γίνει αυτό, χρειάζεται κάποια πειθαρχία, την οποία βλέπω να τους την επιβάλει η μαμά".

Tags gossip, showbiz, celebrities, σακης τανιμανίδης, διασημοι, πατερας, κόρες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 5.5471 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4369 s // Total time: 5.9840 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X