Έλενα Τσαγκρινού: Όλα όσα αποκάλυψε σε κυπριακή εκπομπή για το"El Diablo" [βίντεο]


Έλενα Τσαγκρινού: Όλα όσα αποκάλυψε σε κυπριακή εκπομπή για το"El Diablo" [βίντεο]

Η πρώτη συνέντευξή μετά την πρώτη προβολή του τραγουδιού.

Τη φετινή μας εκπρόσωπο στην Εurovision, Έλενα Τσαγκρινού φιλοξένησε το μεσημέρι της Πέμπτης, 25 Φεβρουαρίου, η εκπομπή “Έλα να δεις”, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του κομματιού που θα ταξιδέψει τον Μάιο στην Ολλανδία.

Η Έλενα Τσαγκρινού, φανερά ευτυχισμένη από όλα τα μηνύματα που λαμβάνει για το τραγούδι “El Diablo”, δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη με τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ οι λογαριασμοί της στα social media έχουν πάρει "φωτιά".

Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2021: Μάθαμε σε ποια θέση δίνουν τα προγνωστικά στοιχήματα το "El Diablo" λίγες ώρες μετά την παρουσίασή του

H τραγουδίστρια πρόσθεσε πως αντιλαμβάνεται πως το τραγούδι αρέσει στον κόσμο και αυτό είναι που την νοιάζει κυρίως, ενώ αποκάλυψε πως την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου θα ανέβει και στο youtube.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη σκηνική παρουσία επι σκηνής, με την ίδια να αρκείται μόνο να σχολιάσει πως όλο το κομμάτι θα είναι χορογραφημένο όπως και στο videoclip, δίνοντας έτσι τον καλύτερό της εαυτό. Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε:

Tags Έλενα Τσαγκρινού, διασημοι, Συνεντευξη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1895 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2905 s // Total time: 2.4800 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X