Η Έφη Παπαϊωάννου μας δίνει μια γεύση από τη νέα prêt-à-porter Bridal Genesis συλλογή της


Η Έφη Παπαϊωάννου μας δίνει μια γεύση από τη νέα prêt-à-porter Bridal Genesis συλλογή της

Αν ανεβαίνεις σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε στη συλλογή της Κύπριας σχεδιάστριας θα βρεις το νυφικό που ονειρευόσουν και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.

Γύρω στα μέσα Ιανουαρίου η Kύπρια σχεδιάστρια είχε αποκαλύψει μέσα από τα stories της στο Instagram, ότι ετοιμάζει μια prêt-à-porter συλλογή με νυφικά για τις κοπέλες που έχουν πιο περιορισμένο χρόνο αλλά και budget. 

Η Έφη Παπαϊωάννου μας έδωσε μια πρώτη γεύση μέσα από ένα teaser στο Instagram και αυτό που διαπιστώσαμε είναι πως περιλαμβάνει ονειρεμένα και άκρως θηλυκά νυφικά. Μια συλλογή στην οποία κάθε μελλοντική νυφούλα μπορεί να βρει το ιδανικό για εκείνη νυφικό.

Η prêt-à-porter συλλογή με τίτλο "Genesis" περιλαμβάνει νυφικά με σέξι cut-outs και sequined λεπτομέρειες για τις τολμηρές. Πριγκιπικά νυφικά με μακρύ βέλος για τις πιο παραδοσιακές αλλά και elegant σιλουέτες για τις λάτρεις του μινιμαλισμού και κρόσσια για τις πιο fashion-forward νυφούλες.

Οι τιμές μάλιστα των νυφικών της prêt-à-porter συλλογής αρχίζουν από 1200 ευρώ. 

Tags prêt-à-porter Bridal Genesis Collection, Bridal Collection, έφη παπαιωάννου, Νυφικο, μόδα, στυλ, ταση, fashion, style, trend, eφi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4156 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4011 s // Total time: 2.8168 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X