Γιώργος Κόρομι σε Κώστα Παπαδόπουλο: "Θα είχες φύγεις τώρα και θα ήσουν σπίτι σου" [βίντεο]


Γιώργος Κόρομι σε Κώστα Παπαδόπουλο: "Θα είχες φύγεις τώρα και θα ήσουν σπίτι σου" [βίντεο]

\"Έχω μετανιώσει που ψήφισα τον Περικλή που είχε αρχίσει να δυναμώνει και ήταν τόσο καλός\".

Οι συνεχείς ήττες στο “στρατόπεδο” της κόκκινης ομάδας, έχουν ως αποτέλεσμα τις εντάσεις και τους τσακωμούς ανάμεσα στους παίκτες.

Για πρώτη φορά στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε τον Γιώργο Κόρομι να ξεσπά εναντίον του Κώστα, αφού το μένος του δεύτερου, προς τον Τριαντάφυλλο έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε ακόμα: Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεσπάει σε λυγμούς και αποχωρεί κατά τη διάρκεια του συμβουλίου! 

Ο Κόρομι συγκεκριμένα ανέφερε στον Κώστα: “Εσένα προσωπικό είναι ότι έχεις κάτι με τον Τριαντάφυλλο και πας και μου δίνεις την προσωπική σου άποψη εκεί που μιλάω εγώ για εσένα και μου λες τον Τριαντάφυλλο. Θα είχες φύγει τώρα, θα είχες φύγει και θα ήσουν σπίτι σου. Έχω μετανιώσει που ψήφισα τον Περικλή που είχε αρχίσει να δυναμώνει και ήταν τόσο καλός, εσύ αντί να πεις ευχαριστώ που δείχνεις τον Τριαντάφυλλο. Ε ναι ρε φίλε με ενόχλησε, σου έδωσα την ευκαιρία επειδή ήμασταν κοντά και τελικά είδες τι έκανες”.

Με εκείνον να απαντά: “Εγώ με τον Κόρο κοιμόμασταν μαζί, τρώγαμε από την ίδια κατσαρόλα, εγώ είχα στον Κόρο μεγάλη φιλική σχέση. Δεν ήθελα να κατευθύνω καμία ψήφο. Δεν ήξερα ότι είναι φίλος σου ο Τριαντάφυλλος”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

 

Tags survivor, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, γιωργος κορομι, κωστας παπαδοπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4574 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3731 s // Total time: 2.8305 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X