Μέμος Μπεγνής: Σχολιάζει πρώτη φορά το gay φιλί στην κυπριακή κρατική τηλεόραση που συζητήθηκε! [βίντεο]


Μέμος Μπεγνής: Σχολιάζει πρώτη φορά το gay φιλί στην κυπριακή κρατική τηλεόραση που συζητήθηκε! [βίντεο]

“Δεν έγινε για τα νούμερα τηλεθέασης”  

Τις προηγούμενες ημέρες συζητήθηκε έντονα και ποικιλοτρόπως η σκηνή ενός φιλιού μεταξύ δύο αντρών στη σειρά του ΡΙΚ “Το μυστικό της πεταλούδας”.

Ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών της σκηνής αυτής, ο Μέμος Μπεγνής φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης, 23 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε”, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τόσο τον ρόλο του όσο και τα σχόλια που υπήρξαν για την εν λόγω σκηνή. 

“Ούτε μία στιγμή δεν το φοβήθηκα. Όταν κλήθηκα να κάνω έναν gay ρόλο, επειδή ήταν και η πρώτη φορά που εκαλέσθην να το κάνω με εξίταρε […] Δεν θα έπρεπε καν σήμερα, το 2021 να μιλάμε για ένα gay φιλί όταν όλες οι σειρές που βλέπουμε οι αμερικάνικες… 99% θα έχει και μία gay σχέση μέσα. Το να είναι ένας άνθρωπος gay δεν είναι επιλογή προφανώς, είναι σεξουαλικός προσανατολισμός. Οπότε κακώς θα έπρεπε να συζητάμε το φιλί, το οποίο είναι ένα πράγμα φυσιολογικό. Είναι ένας έρωτας, είναι η αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν το κάναμε για τηλεθέαση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Μέμος Μπεγνής, gay φιλι, διασημοι, ρικ, το μυστικο της πεταλουδας, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1381 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3268 s // Total time: 2.4650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X