Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Μια δουλειά ολοκληρώνεται σήμερα και πέρα από την λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σας δουλειά θα έχετε και οικονομικά οφέλη. Μια νέα επαγγελματική υποχρέωση θα απαιτήσει την αφοσίωση σας αλλά και πολύ ενέργεια και επιμονή για να μπορέσετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία, μέσα στα στενά χρονικά όρια που θα σας τεθούν. Με την υπομονή και την υπομονή όλα μπορούν να γίνουν…

Ταύρος

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Δίδυμοι

Η διάθεση πολλών εκπροσώπων του ζωδίου σας θα είναι επιθετική. Αυτή ωστόσο θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντίπαλου σας. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες δώστε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειας σας.

Καρκίνος

Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Λέων

Μη δραματοποιείτε μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση ή να απογοητεύεστε επειδή προσφέρατε περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση. Πέραν αυτού, επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

Παρθένος

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να μένει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

Ζυγός

Μην επιτρέπετε το στρες στην δουλειά να σας συντρίψει, γιατί σε πολλά πράγματα η εικόνα μπορεί να ξεγελάει. Ωστόσο, είναι μια κατάλληλη μέρα για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς σας ή για ένα διακριτικό φλερτ με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Κάτι νέο πλανάται στην ατμόσφαιρα! Για κάποιους θα μπορούσε να είναι ένα νέο φλερτ, για κάποιους άλλους μια νέα δημιουργική απασχόληση. Σε επίπεδο επαγγελματικών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθάνεστε ότι η καριέρα σας έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό και ότι κάτι πρέπει να κάνετε. Σήμερα θα βρεθεί στον δρόμο σας η ευκαιρία που θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Αδράξτε την!

Τοξότης

Σοβαρές και υπεύθυνες προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση και θα έχουν θετική εξέλιξη! Ίσως μάλιστα ηλικιωμένα άτομα σας φανούν χρήσιμα. Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

Αιγόκερως

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σας θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου.

Υδροχόος

Πολλοί μεταξύ σας θα περάσετε την μέρα σας σε διαρκή κίνηση!  Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσετε αντικείμενα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επισκευές στο σπίτι σας. Εσωτερικά ωστόσο θα είστε ήρεμοι και χαλαροί καθ όλη αυτή τη μέρα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

Ιχθείς

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να μεταβιβάσετε τα από ψυχής αιτήματα σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε. Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7207 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6937 s // Total time: 4.4144 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X