Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Μην αφήνετε τα μικρά και ασήμαντα να μας βγάζουν από το πλάνο σας. Θα πρέπει να μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους και στο έργο σας, αγνοώντας ότι δεν έχει και τόση σημασία.

Ταύρος

Η συναισθηματικές σας σχέσεις θα είναι προβληματικές για όσο καιρό δεν αποφασίζετε να ισορροπήσετε σαν άτομο και να θελήσετε να δίνεστε με ψυχή και σώμα στο άτομο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται πλάι σας…

Δίδυμοι

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε θετική ενέργεια. Μοιράστε την μέρα σας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, μια και την τελευταία την αμελήσατε τελευταία.

Καρκίνος

Σαν να σας έχει κάνει σοφότερους το Σύμπαν για μια μέρα, τα λεγόμενα σας ξαφνιάζουν τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας. Βλέμματα επιδοκιμασίας αλλά και αποδοκιμασίας θα σας συνοδεύουν όλη την μέρα …

Λέων

Σήμερα έχετε την έντονη διάθεση να βρίσκεστε μόνο με άτομα που εκπέμπετε στα ίδια μήκη κύματος. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι η ιδανική μέρα να αξιολογήσετε αυτό που έχετε και να εμβαθύνετε.

Παρθένος

Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση να περισυλλογή! Φροντίστε τον εαυτό σας, προσφέρετε του την χαλάρωση που νομίζετε ότι σας κάνει καλό και φορτίστε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια, τουλάχιστον τις βραδινές ώρες.

Ζυγός

Προσπαθήσετε να μην γίνετε επικριτικοί για τους γύρω σας. Είναι εύκολο να επικρίνετε τους χειρισμούς των άλλων, αναλογιστείτε όμως ότι η στάση σας δεν θα βοηθήσει κανέναν και θα πληγώσετε άτομα που σας αγαπούν.

Σκορπιός

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, μια και κάποιο γεγονός θα απαιτήσει την έγκαιρη και αποτελεσματική σας αντίδραση, ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μια αισθηματική σχέση, την σημερινή μέρα θα σας δοθεί το ερέθισμα να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας δίπλα στο άτομο αυτό. Ίσως να διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει.

Αιγόκερως

Έχετε αρκετά πεσμένη ψυχολογία σήμερα, είστε κακόκεφοι και όλοι και όλα σας φταίνε. Η μέρα όμως θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες… Αδράξτε τις γιατί όσο γρήγορα έρχονται, άλλο τόσο γρήγορα απέρχονται.

Υδροχόος

Μπορείτε με μεγάλη ευαισθησία να προσφέρετε την συμπαράσταση και την φροντίδα σας σε όσους σας έχουν ανάγκη, δυσκολεύεστε όμως να τα βγάλετε πέρα όταν πρέπει να ισορροπήσετε εσωτερικά.

Ιχθείς

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σήμερα που να αφορούν θέματα καριέρας και κυρίως επεκτάσεις ή νέες επενδύσεις. Θα χρειαστείτε πολλά περισσότερα στοιχεία από αυτά που διαθέτετε για να έχετε την πλήρη εικόνα της κατάστασης.

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3751 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2842 s // Total time: 2.6593 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X