Η πλεξούδα της καραντίνας!


Η πλεξούδα της καραντίνας!

Εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις το χτένισμα στο σπίτι  

Μήπως είσαι και εσύ μονίμως με ένα κότσο - κεφτέ στο κεφάλι όταν εργάζεσαι από το σπίτι; Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες ημέρες της καραντίνας έτσι την έβγαλα. Πηγαινοερχόμουν από το κρεβάτι στον καναπέ και μετά στο προσωρινό μου γραφείο, με τον κότσο - κεφτέ, και φυσικά δεν έβγαζα τις αγαπημένες μου φόρμες που συμπλήρωναν το "look" μου.  

Μπορεί να ένιωθα άνετα, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτό ίσως να είναι και παγίδα ως προς τη ψυχολογία σου, μπορεί εύκολα να σου ρίξει τη διάθεση. Έτσι αποφάσισα ότι μία πανεύκολη πλεξούδα μπορεί να μου αλλάξει τη διάθεση και να τονώσει το ηθικό μου. 

Στο πιο κάτω βίντεο σου δείχνω τον τρόπο για να φτιάξεις και εσύ την αγαπημένη μου πλεξούδα και να αισθανθείς όμορφα ακόμα κι αν βρίσκεσαι στο σπίτι. Μπορεί να μοιάζει περίπλοκή, παρόλα αυτά όταν μάθεις την τεχνική θα είναι παιχνιδάκι! Μου πήρε λίγο χρόνο για να το καταφέρω, παρακολούθησα αρκετά βίντεο στο youtube, παρόλα αυτά τα κατάφερα και σου την παρουσιάζω! 

Love,
K. 
xx 
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, πλεξουδα, blog, BLOGGER, καραντινα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 6.3729 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3464 s // Total time: 6.7193 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X