Ειρήνη Καραντώνη: Η αποκάλυψη για την τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε με την αδερφή της, Άντρη!


Ειρήνη Καραντώνη: Η αποκάλυψη για την τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε με την αδερφή της, Άντρη!

Η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά τους χρόνια και πως το διαχειρίστηκαν ως οικογένεια  

Η Ειρήνη Καραντώνη, την οποία γνωρίζουμε μέσα από τη δράση της στο κυπριακό instagram και βεβαίως τη σχέση με την αδερφή της και γνωστή παρουσιάστρια, Άντρη Καραντώνη, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου.

Η νεαρή instagrammer αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στο παρελθόν έχει γίνει πρόταση σε εκείνην και στην αδερφή της, για να παρουσιάσουν κάτι μαζί στην τηλεόραση, ωστόσο, δεν προχώρησε η ιδέα καθώς δεν ήταν κάτι επίσημο,  αλλά έμεινε στο στάδιο των συζητήσεων.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια που βίωσαν και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εξαιτίας της αντιμετώπισης του κόσμου ως προς τον αδερφό τους, ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ικανότητες. Η ίδια έχοντας μεγαλώσει και έχοντας συνειδητοποιήσει τις καταστάσεις έχει αποδεχτεί πλήρως τον αδερφό της χαρακτηρίζοντάς τον ως ευλογία για την οικογένειά της. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags ειρηνη καραντωνη, αντρη καραντωνη, ηρθε κι εδεσε, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3945 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3905 s // Total time: 2.7850 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X