Δωρεάν online masterclass: "Φάκελος Ερωτικές Υποθέσεις: Μύθοι & Αλήθειες"


Δωρεάν online masterclass: "Φάκελος Ερωτικές Υποθέσεις: Μύθοι & Αλήθειες"

Aπό τον βραβευμένο συγγραφέα και Life and Relationship Coach, Νικόλα Ουρανό PCC.

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διαδικτυακό (online) σεμινάριο με τίτλο "Φάκελος Ερωτικές Υποθέσεις: Μύθοι & Αλήθειες". Βασικός εισηγητής του Masterclass θα είναι ο κος Νικόλας Ουρανός, Life and Relationship Coach, βραβευμένος συγγραφέας και πιστοποιημένος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ΙCF) σε επίπεδο PCC.

To θέμα του Masterclass εμπνέεται από την κρίση των ερωτικών σχέσεων στη νέα εποχή, τόσο υπό το πρίσμα των συνθηκών που έφερε ο κορονοϊός και η κοινωνική αποστασιοποίηση, αλλά και μέσα από την παραποιημένη αντανάκλαση που φέρνουν στις σχέσεις τα στερεότυπα, οι προκαταλήψεις και οι εσφαλμένες πεποιθήσεις με τις οποίες μεγαλώνουμε.

"Ο έρωτας είναι το οξυγόνο της σχέσης, αλλά εμείς ζούμε συνεχώς υπό καθεστώς... ασφυξίας", δηλώνει χαρακτηριστικά ο κος Ουρανός. Οι αιτίες που οδηγούν σε αυτά τα λανθασμένα μονοπάτια, στη μοναξιά, στην απιστία βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Masterclass. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις προσωπικές τους ερωτήσεις, οδηγούμενοι τελικά με μεθοδικό τρόπο σε απίστευτες αυτοανακαλύψεις σχετικά με όσα τους κρατούν μακριά από τον αληθινό έρωτα.

Η εγγραφή στο Masterclassείναι δωρεάν και πραγματοποιείται μέσω του συνδέσμου: https://jillandnikolas.com/workshops/seminaria/masterclass/

Tags masterclass, νικολας ουρανος, αυτοβελτίωση, ψυχολογια, life coach


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1965 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3089 s // Total time: 2.5054 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X