Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι σκέψεις για γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και η δημιουργία οικογένειας


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι σκέψεις για γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και η δημιουργία οικογένειας

Οι δηλώσεις της γνωστής παρουσιάστριας που θα συζητηθούν.

Για τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μαντάγαρη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της προσωπικής της ζωής, αφού πλέον νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ για να σχολιάζει ανοιχτά τη σχέση της με τον επιχειρηματία, αγαπημένο της. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το γλυκό φιλί που μοίρασε στον σύντροφό της στο instagram [βίντεο]

Ανάμεσα σε όσα ρωτήθηκε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κλήθηκε να αποκαλύψει αν έχεις μπει στη διαδικασία να κάνει σχέδια γάμου, με την ίδια να απαντάει: "Αυτές είναι σκέψεις πολύ προσωπικές. Σίγουρα αυτό που περνάμε με τον Covid-19 είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ευτυχώς, τα σπίτια μας είναι κοντά, σίγουρα μένουμε μαζί. Τα υπόλοιπα είναι πολύ προσωπικά και δικά μας για να μπω στη διαδικασία να τα μοιραστώ. Η ζωή και ο χρόνος θα δείξουν πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας. Είμαι πολύ χαρούμενη και, όπως μοιράζομαι πολλά πράγματα με τον κόσμο, μοιράζομαι και την ευτυχία μου, πάντα όμως με ένα όριο". 

Όσο αφορά το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: "Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων που προέρχομαι από μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Οι γονείς μου είναι 34 χρόνια μαζί οπότε οι εικόνες που έχω για το θεσμό της οικογένειας είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Ευτυχώς, με τον σύντροφό μου, τον Βασίλη, έχουμε τα ίδια πιστεύω όσον αφορά αυτό το θέμα, έχουμε τους ίδιους ηθικούς κανόνες και τα έχουμε με τον ίδιο τρόπο στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλα τα άλλα κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει. Αφορούν καθαρά εμένα και εκείνον". 

Tags gossip, showbiz, celebrities, κωνσταντίνα σπυροπούλου, διασημοι, συντροφοσ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6330 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3872 s // Total time: 3.0203 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X