Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντησή του στις καταγγελίες Κύπριας ηθοποιού! 


Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντησή του στις καταγγελίες Κύπριας ηθοποιού! 

“Το παραδέχομαι. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της”  

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά “Τατουάζ” μιλώντας στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” αναφέρθηκε σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη από πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό στο παρελθόν, σε ηλικία 17 ετών.

“Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σίριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ [...] Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπημένος σας [...] Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες [...] Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σίριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός. 

Ο ηθοποιός, στον οποίο αναφέρθηκε η Ηλιάνα ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αντιλαμβανόμενος ότι επρόκειτο για εκείνον, θέλησε να τοποθετηθεί, το πρωί της Κυριακής, 7 Φεβρουαρίου, επισημαίνοντας πως υπήρξε ερωτευμένος με την ηθοποιό,  ωστόσο, δεν υπήρχε σκοπός παρενόχλησης ούτε και συνέβη, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος: "Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου".

Κατόπιν, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την ηθοποιό και την οικογένειά της αν άθελά του προκάλεσε μία δυσάρεστη κατάσταση: "Ζητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια". 


 

Tags Παύλος Χαϊκάλης, ηλιανα αραβη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1098 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2842 s // Total time: 2.3940 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X