Πάνος Καλλίδης: Ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίκρισε τη σύζυγο και τα παιδιά του [βίντεο]


Πάνος Καλλίδης: Ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίκρισε τη σύζυγο και τα παιδιά του [βίντεο]

Η συγκινητική στιγμή στο χθεσινό επεισόδιο.

Έναν άκρως ανατρεπτικό στίβο μάχης παρακολουθήσαμε στο τελευταίο επεισόδιο του “Survivor” το βραδύ της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, μέσα από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Με σκορ 10-6 η μπλε ομάδα επέστρεψε στις νίκες, σπάζοντας το σερί που είχε αναπτύξει η κόκκινη ομάδα, καταφέρνοντας για δεύτερη συνέχεις φορά να λάβει το έπαθλο της επικοινωνίας.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας, διάβασαν τα μηνύματα που τους έστειλαν τα οικεία τους πρόσωπα, συγκινώντας τους, και δίνοντας τους παράλληλα δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουν να παλεύουν για εκείνους.

Ωστόσο το μήνυμα που έλαβε ο Πάνος Καλλίδης από τη σύζυγό του και τα παιδιά του, στάθηκε ικανό να τον συγκινήσει και να τον κάνει να ξέσπασε σε δάκρυα, αντικρίζοντάς τους μέσα από την οθόνη, καθώς διάβαζε τα όσα του είχαν στείλει.

Στο γράμμα συγκεκριμένα έγραφε: “Νάαακη μου, άντρα μου, μας λείπεις πάρα πολύ εμείς να ξέρεις ζούμε το δικό μας Survivor με τόσο ξενύχτι! Τα παιδάκια μας σε βλέπουν και σε καμαρώνουν φωνάζουν έχουμε κάνει το σπίτι γήπεδο!!! Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσένα συνέχισε έτσι, συγχαρητήρια σε όλους τους μαχητές είστε εξαιρετικοί και πολύ δεμένοι… Σε αγαπάμε είναι όλα καλά μην ανησυχείς ζήσε την εμπειρία είναι μοναδική". Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα [12:31]

Tags Πάνος Καλλίδης, survivor, παιδια, ΣΥΖΥΓΟΣ, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5822 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3072 s // Total time: 2.8894 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X