Ελευθερία Ελευθερίου: "Κανείς δεν θα μου λερώσει το όνομά μου" [βίντεο]


Ελευθερία Ελευθερίου: "Κανείς δεν θα μου λερώσει το όνομά μου" [βίντεο]

Εμφανίζεται αποξενωμένη από την ομάδα της και στήνει στον \"τοίχο\" τους συμπαίκτες της

Το σημερινό trailer του “Survivor”,είναι πραγματικά καθηλωτικά, αφού βλέπουμε να πρωταγωνιστούν εντάσεις στην μπλε ομάδα, έπειτα τις δυο συνεχόμενες ήττες, με τις σχέσεις των παικτών να κλονίζονται μεταξύ τους.

Στο στόχαστρο βλέπουμε να είναι η Κύπρια διαγωνιζόμενη, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία δέχεται απανωτά χτυπήματα και κατηγορίες από την υπόλοιπη ομάδα, αμέσως μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση, με την άσχημη ψυχολογία που υπάρχει στους μπλε να επιδεινώνει την όλη κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα: "Survivor": Ο αγώνας ασυλίας που έχασαν οι μπλε και οι δυο νέες υποψηφιότητες [βίντεο]

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την τραγουδίστρια να δείχνει να είναι εντελώς αποξενωμένη από την καινούργια της ομάδα, αναφέροντας συγκεκριμένα: “Δεν υπάρχει λόγος καν να ανοίξω το στόμα μου, αν το ανοίξω θα μπουν πολλοί στο λάκκο τους, και κανένας να μου λερώσει το όνομά μου”.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, η Ελευθερία Ελευθερίου έβγαλε την μπλε μπαντάνα, αναφέροντας πως θα την φοράει μόνο στα αγωνίσματα μιας και δεν θεωρεί πως έχει ενταχθεί ομαλά στην ομάδα. Δείτε πιο κάτω το trailer της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου:

 

 

 

 

Tags ελευθερία ελευθερίου, survivor, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0483 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3238 s // Total time: 2.3721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X