Αυτό είναι το γυναικείο χαρακτηριστικό που τρομοκρατεί τους άντρες


Αυτό είναι το γυναικείο χαρακτηριστικό που τρομοκρατεί τους άντρες

Και είναι κάτι που δεν περνάει από το μυαλό μιας γυναίκας.

Ποιο είναι άραγε αυτό το χαρακτηριστικό που απομακρύνει τους άντρες από το γυναικείο φύλο, έχοντας ως αποτέλεσμα να τους τρομοκρατεί παράλληλα;

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα η οποία επικεντρώνεται στη συμπεριφορά των γυναικών, και είναι ικανή να τρομάξει έναν άντρα, βασίζεται σε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. 

Η έρευνα αυτή λοιπόν, έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να μας βάλει λίγο στη ψυχοσύνθεση των αντρών. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της μελέτης, το βασικό και άκρως... πρωτότυπο χαρακτηριστικό που αγχώνει έναν άντρα σε μία σχέση, είναι η επιθετικότητα μιας γυναίκας!

Πιο αναλυτικά, και ενώ οι γυναίκες όσο η σχέση προχωράει, χαλαρώνουν, οι άντρες παθαίνουν ακριβώς το αντίθετο. Το γυναικείο φύλο έχει την τάση με το πέρασμα του χρόνου να γίνεται πιο επιθετικό, με τελική κατάληξη ο τρόμος και το άγχος που προκαλείται στους άντρες.

Οι βασικές αιτίες, είναι ο φόβος της μη ικανοποίησης των επιθυμιών της γυναίκας αλλά και ο φόβος της... απιστίας μιας και η έντονη σεξουαλική ορμή στη γυναίκα, τείνει να κάνει τους άντρες καχύποπτους και επιφυλακτικούς. 

 

 

*με πληροφορίες από queengr



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3474 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4755 s // Total time: 3.8230 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X