Οκτώ ρομαντικές προβολές στο Netflix για τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου


Οκτώ ρομαντικές προβολές στο Netflix για τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου

Οι επιλογές που σας προτείνουμε.

Φεβρουάριος, ο μήνας των ερωτευμένων, και εν μέσω lockdown, σου έχουμε βρει τη λύση για το πώς να περάσεις πιο ευχάριστα και μαγικά τον ελεύθερο χρόνο που σου δίνεται.

Οι καιρικές συνθήκες τις τελευταίες ημέρες, μας επιτρέπουν άλλωστε να μείνουμε σπίτι,  και τι καλύτερο από το να απολαύσουμε, με τη βοήθεια του Netflix, τις πιο ρομαντικές ταινίες και σειρές. 

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε αυτά που έχουμε εντοπίσει και ξεχωρίσει, για να σε συντροφεύσουν αυτό το διάστημα, με τον πιο γλυκό τρόπο.

Σειρές

Outlander

To Outlander είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές εποχής του Netflix με δημιουργό τον Ronald D. Moore και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά ρομαντικών μυθιστορημάτων από την Diana Gabaldon. Πρωταγωνιστούν οι Caitriona Bialfe, Sam Heughan, Tobias Menzies και Graham MacTavish.

Η βραβευμένη σειρά επικεντρώνεται στη νοσοκόμα πολέμου Claire, η οποία επιστρέφει στη γενέτειρά της και ξανασυναντά τον άντρα της, όπου προσπαθούν να απαλύνουν τις πληγές που τους δημιούργησε ο πόλεμος. Ένα γεγονός, όμως, αλλάζει ολοκληρωτικά τη ζωή της Claire. Όταν η ηρωίδα τηλεμεταφέρεται στο 1740, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Πώς θα γυρίσει, όμως, στο μέλλον, όταν όλα την κρατούν στο παρελθόν; Μία πρωτότυπη σειρά γεμάτη ρομαντισμό, αισθησιασμό και μυστήριο. Μοναδικά πλάνα με όμορφα παστέλ χρώματα που μας μεταφέρουν σε έναν άλλο αιώνα. Από τις πιο καλογραμμένες ρομαντικές σειρές στο Netflix που κρατάει τον θεατή από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Bridgerton

Το Bridgerton είναι μία νέα δραματική ρομαντική σειρά που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netdlix, αλλά αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού. Δημιουργήθηκε από τον Chris Van Dusen με παραγωγό την Shonda Rhimes. Είναι βασισμένη στην ομώνυμη best seller σειρά βιβλίω της Julia Quinn. Πρωταγωνιστούν οι Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett και πολλοί ακόμη.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1815 και επικεντρώνεται στην οικογένεια Μπρίτζερτον που αποτελείται από 8 αδέρφια, τα οποία αναζητούν την αγάπη και την ευτυχία σε μία κλασικά στερεοτυπική υψηλή κοινωνία. Η μητέρα της οικογένειας προσπαθεί, λοιπόν, με κάθε τρόπο να αποκαταστήσει την μεγαλύτερη κόρη, με σκοπό να πάρουν σειρά και οι υπόλοιπες. Το Μπρίτζερτον είναι μία απολαυστική σειρά με εντυπωσιακά κοστούμια, ωραίες ερμηνείες και εξαιρετική σκηνοθεσία που ντύνει τα πλάνα με μία παστέλ χρωματική παλέτα. Πολλοί το παρομοιάζουν ως ένα Gossip Girl σε μία άλλη εποχή. Από τις καλύτερες ρομαντικές σειρές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Netflix.

When the Camellia Blooms

Ακόμα μία κορεάτικη ρομαντική σειρά στο Netflix που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις κι έχει αποσπάσει άριστες κριτικές. Το Όταν ανθίζει η καμέλια είναι μία μίνι δραματική σειρά θρίλερ παραγωγής του 2019 σε σκηνοθεσία Cha Yeong-hoon και σενάριο Lim Sang-choon. Πρωταγωνιστούν οι Gong Hyo-jin, Kang Ha-neul και Kim Ji-seok.

Η πλοκή της σειράς επικεντρώνεται στην Dong-baek, μία μόνη μητέρα, η οποία γνωρίζει έναν νέο έρωτα και βρίσκει τρόπο να αψηφήσει τα κοινωνικά ταμπού και να ζήσει μία νέα ρομαντική εμπειρία. Η βραβευμένη σειρά επαινέθηκε για τη σκηνοθεσία και τις εκπληκτικές ερμηνείες, ενώ το καλογραμμένο της σενάριο την εντάσσει στις καλύτερες ρομαντικές σειρές που είδαμε στο Netflix.

Cable Girls

Μια ισπανική σαπουνόπερα σε όλο της το μεγαλείο, που αφορά τη ζωή τεσσάρων γυναικών λίγο πριν το οικονομικό κραχ του 1929. Δουλεύοντας ως τηλεφωνήτριες στην πρώτη μεγάλη τηλεφωνική εταιρεία της Μαδρίτης γνωρίζουν φιλίες, έρωτα, συνομωσίες, απιστίες, ψέματα, προδοσίες, ακόμη και...φόνο. Αν σου αρέσουν τα κοινωνικά δεν θα ξεκολλάς από την οθόνη. Η τρίτη σεζόν βγαίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ταινίες

Eat Pray Love

Όταν αποφασίζει να αναθεωρήσει τη ζωή της μετά από ένα διαζύγιο, η Λιζ ταξιδεύει στον κόσμο σε αναζήτηση καλού φαγητού, πνευματικότητας κι αληθινής αγάπης. Η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνιστεί στη μεταφορά της αυτοβιογραφίας της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ από τον Ράιν Μέρφι ("Glee"). Μαζί με τον Χαβιέ Μπαρδέμ σας χαρίζουν τον τέλειο κινηματογραφικό έρωτα.

Falling Inn Love

Όταν μια κοπέλα από το Σαν Φρανσίσκο αποκτά έναν ξενώνα στη Νέα Ζηλανδία, αφήνει τα πάντα για να ανακαινίσει το επαρχιακό ακίνητο με τη βοήθεια ενός όμορφου εργολάβου. H Κριστίνα Μίλιαν γοητεύει τα πλήθη σε αυτήν την κομεντί μαζί με τον Άνταμ Ντίμος σε σκηνοθεσία του Ρότζερ Καμπλ.

Crazy Stupid Love

Όταν ο Καλ (Στιβ Καρέλ) μαθαίνει ότι η γυναίκα του (Τζούλιαν Μουρ) θέλει διαζύγιο, αντιμετωπίζει απρόθυμα την προοπτική της εργένικης ζωής με τις συμβουλές ενός νεαρού εργένη (Ράιαν Γκόσλινγκ). Τα πράγματα περιπλέκονται όταν αυτός θα ερωτευτεί την κόρη του Καλ (Έμμα Στόουν) χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας της.

Midnight sun

Γεννημένη με μια θανατηφόρα ευαισθησία στο φως του ήλιου, μια προστατευμένη έφηβη ερωτεύεται τον γείτονά της, αλλά κρύβει την πάθηση της, ενώ ο έρωτάς τους ανθίζει.

 

 

Με πληροφορίες από: youfly.com/harpersbazaar.gr



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4370 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4141 s // Total time: 2.8511 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X