Κώστας Σπυρόπουλος: Τοποθετείται πρώτη φορά δημόσια στις κατηγορίες που δέχθηκε


Κώστας Σπυρόπουλος: Τοποθετείται πρώτη φορά δημόσια στις κατηγορίες που δέχθηκε

Όσα αναφέρει στην επιστολή του.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η απάντηση του Κώστα Σπυρόπουλου στα πυρά που δέχθηκε χθες, Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, από τις ηθοποιούς, Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια στα μέσα αποστέλλοντας μέσα από επιστολή του δικηγόρου του, τη δικιά του πλευρά σε όλη αυτή την ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Πολίτη: Η ανάρτηση που έκανε με τον Κώστα Σπυρόπουλο πριν τις καταγγελίες [εικόνα]

Αναλυτικά ακολουθεί η απάντηση του Κώστα Σπυρόπουλου: "Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο "θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα". Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα "θύματα" και αποστροφής προς το φερόμενο "θύτη".Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που να μπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη δικαιοσύνη. Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της. Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι΄αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του.Υπενθυμίζω ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει συνεργαστεί με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών. Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Κώστας Σπυρόπουλος, ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, δικηγορος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6660 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2440 s // Total time: 2.9099 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X