Ευδοκία Ρουμελιώτη: H τραυματική και συγκλονιστική εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη [βίντεο]


Ευδοκία Ρουμελιώτη: H τραυματική και συγκλονιστική εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη [βίντεο]

\"Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά...φοβόμουν να μείνω στο καμαρίνι και πήγαινα και καθόμουν στην τουαλέτα\".

Μετά την Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού, θέση στη βία που άσκησε επάνω τους έλαβε και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, μιλώντας για τα δικά της περιστατικά που έζησε με τον Γιώργο Κιμούλη, μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη", το πρωί της Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου.

Η γνωστή ηθοποιός ένιωσε καθήκον της να βγει να μοιραστεί δημόσια τα όσα της συνέβησαν, όταν πριν από 13 χρόνια είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό, καταθέτοντας τη συγκλονιστική μαρτυρία της.

Διαβάστε ακόμα: Τόνια Σωτηροπούλου - Έρρικα Πρεζεράκου: Αποκάλυψαν τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν [βίντεο]

Με τα λεγόμενα της να αφήνουν με το στόμα ανοιχτό το πάνελ της εκπομπής, η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε την αλήθεια της χωρίς φόβο, σχολιάζοντας: “Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μετά από τη συνεργασία μας παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης και το ήξερε αυτό. Απέκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές… Ήμουν τρομερά ευτυχισμένη για αυτή την παράσταση, όταν άρχισα να κάνω πρόβες. Στις πρόβες όλα πήγαιναν περίφημα. Όλα ξεκίνησαν τη πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά, Μετά τη συνεργασία μας φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή και ερχόταν από πίσω μου και δε μπορώ να πω αυτά που άκουγα να μου λέει στο αυτί μου… Έπιασα τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τον ίδιο και τον ρώτησα γιατί, γιατί τα έκανε όλα αυτά αφού εκείνος με είχε επιλέξει. Ευτυχώς που μετά συνάντησα ανθρώπους που με υποστηρίξανε και με στήριξαν και έμεινα σε αυτόν τον χώρο. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να κλείσω τη σεζόν. Στο διάλειμμα της παράστασης φοβόμουν να μείνω στο καμαρίνι και πήγαινα και καθόμουν στην τουαλέτα μέχρι να περάσει η ώρα για να βγω στη σκηνή… Πήγα και βρήκα τον καλλιτεχνικό διευθυντή που ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και του είπα ότι θέλω να φύγω,  και μου είπε ότι η ψυχική υγεία μου είναι πάνω από όλα”. Δείτε τα όσα είπε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Tags Ευδοκία Ρουμελιώτη, γιωργος κιμουλης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2990 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3126 s // Total time: 2.6117 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X