Σοφία Μπεκατώρου: "Ο γιος μου, μου είπε: "Μαμά θα γίνουμε ρεζίλι"


Σοφία Μπεκατώρου: "Ο γιος μου, μου είπε: "Μαμά θα γίνουμε ρεζίλι"

Η εξομολόγηση της αθλήτριας στον Νίκο Χατζηνικολάου  

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 25 Ιανουαρίου, η αθλήτρια ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως υπήρξε θύμα βιασμού σε μικρότερη ηλικία.

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: Εξομολογήθηκε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές! [βίντεο]

Η αθλήτρια μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, την αντίδραση των παιδιών της, όσον αφορά στη γνωστοποίηση του περιστατικού.

“Φρόντισα να συζητήσω πριν με τα παιδιά μου και να τους εξηγήσω όσο μπορούσα το θέμα της βίας και της σεξουαλικής βίας. Έπρεπε να τους εξηγήσω πως πρέπει να προσέχουμε και πως έχουμε δικαίωμα να λέμε όχι.  Στην αρχή την αντίδραση του δεν την περίμενα. Με στεναχώρησε γιατί μου είπε "μαμά θα γίνουμε ρεζίλι, όλοι θα μιλάνε για αυτό και δεν θα μπορώ να πηγαίνω στο σχολείο". Σκέφτηκα ότι πρέπει να του μιλήσω όπως και πρέπει όλοι οι άνθρωποι να μιλήσουν στα παιδιά τους και να τα ενημερώσου. Γιατί δεν έχουμε επαρκή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία. Του εξήγα πως ενώ εγώ έχω υποστεί αυτή τη βία, δεν μπορώ να φοβάμαι να μιλήσω. Τόσο χρόνια φοβόμουν, ήρθε η ώρα να μιλήσω για να σώσω άλλα παιδιά”, ανέφερε η Σοφία Μπεκατώρου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags σοφια μπεκατωρου, παιδια, σεξουαλικη βια, βιασμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0630 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2753 s // Total time: 3.3383 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X