Κατερίνα Καινούργιου: Απαντάει δημόσια πρώτη φορά στις φήμες περί εγκυμοσύνης [βίντεο]


Κατερίνα Καινούργιου: Απαντάει δημόσια πρώτη φορά στις φήμες περί εγκυμοσύνης [βίντεο]

\"Πήραν τηλέφωνο τους γονείς μου...\"

Τη δικιά της αληθινή και ξεκάθαρη απάντηση θέλησε να δώσει βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία περί εγκυμοσύνης, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, 26 Ιανουαρίου, η παρουσιάστρια δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει εγκυμοσύνη, κάνοντας αναφορά μάλιστα και στους γονείς της που έμαθαν την είδηση, σχολιάζοντας τα εξής: "Άκομψο ήταν όταν κάποιοι δημοσιογράφοι πήραν τηλέφωνο τους γονείς μου την Παρασκευή και τους έλεγαν ότι θέλουν μια δήλωση αν η Κατερίνα είναι έγκυος… Υπήρχαν sites που έλεγαν ότι άνοιξε η λεκάνη της Κατερίνας και περιμένει κορίτσι. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει πρηστεί ή να μη νιώθει πολύ καλά – όπως έγινε πριν έναν μήνα – οι λόγοι δεν είναι μόνο μια εγκυμοσύνη…".

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Aυτός είναι ο σχεδιαστής που θα δημιουργήσει το νυφικό της [βίντεο]

Συμπληρώνοντας:"Μπορεί να είναι μια θεραπεία, να είναι ορμόνες, να είναι μια άλλη διαδικασία ή να είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα. Για να το ξεκαθαρίσουμε δεν είμαι έγκυος, απλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι γιατί μπορεί σε λίγο καιρό να μείνω. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Δεν έχω παίξει ποτέ με αυτά. Αν μείνω έγκυος θα φανεί…” Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

 

Tags κατερινα καινουργιου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, εγκυος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6744 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3669 s // Total time: 3.0413 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X