Αγγελική Λάμπρη: Οι αποκαλύψεις που έκανε για την ομάδα των διασήμων και τον Περικλή Κονδυλάτο [βίντεο]


Αγγελική Λάμπρη: Οι αποκαλύψεις που έκανε για την ομάδα των διασήμων και τον Περικλή Κονδυλάτο [βίντεο]

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το \"Survivor\".

Την έκπληξη της στον Νίκο Μουτσινά επιφύλασσε το μεσημέρι της Πέμπτης, 21 Ιανουαρίου, η Αγγελική Λάμπρη στην εκπομπή “Καλό μεσημεράκι”.

Η γνωστή ηθοποιός αφήνοντας πίσω της την σύντομη εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Στη συζήτηση που είχε με τον παρουσιαστή της εκπομπής, η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για το reality επιβίωσης αναφέροντας τα εξής: “Πέρασα πάρα πολύ ωραία, τώρα νιώθω περίεργα που είμαι απ’ έξω και τα βλέπω. Αν είχα παραμείνει, τώρα θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά της παραλίας μας. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα φιλαράκια! Όταν ήμουν εκεί, ήμασταν καλά. Έφυγα κι έγινε χαμός. Δεν ήταν καθόλου έτσι στην αρχή. Ήμασταν καλά στην αρχή, κάναμε πλάκα, περνάγαμε καλά και τώρα γίνεται ένας χαμός."

Ενώ μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει: "Tη δεύτερη εβδομάδα, μετά από έναν αγώνα, είχα βάλει την κουκούλα και πήγαινα στα αποφάγια των ντόπιων και μου έλεγαν πως είμαι σαν κάποιους στο Μοναστηράκι. Λέω “εντάξει, δεν υπάρχει!” Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη και τις αποκαλύψεις που έκανε για την πρώην ομάδα της στο πιο κάτω βίντεο:

 

 

Tags survivor, αγγελική λάμπρη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1641 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4609 s // Total time: 2.6251 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X