Lady Gaga: Το beauty look της στην ορκωμοσία του Biden! [εικόνες]


Lady Gaga: Το beauty look της στην ορκωμοσία του Biden! [εικόνες]

Η pop star \"έκλεψε\" τις εντυπώσεις γι’ ακόμη μια φορά.  

Πραγματοποιήθηκε χθες, 20 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Αμερικής, Joe Biden και της Αντιπροέδρου, Kamala Harris.

Στην τελετή παρευρέθηκαν λαμπερές παρουσίες από τον χώρο της πολιτικής και του θεάματος. Ανάμεσα τους και η Lady Gaga η οποία έψαλε τον εθνικό ύμνο λίγο πριν γίνει η ορκωμοσία του 46ου Προέδρου, μαζί με την ορχήστρα του Ναυτικού των ΗΠΑ.

H pop star κατάφερε γι’ ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, τόσο με την ενδυματολογική της επιλογή όσο και με το beauty look της το οποίο άρμοζε τέλεια με την περίσταση.

Το glamorous φόρεμα της ήταν μια Haute Couture δημιουργία του οίκου Schiaparelli πάνω στο οποίο υπήρχε ένα χρυσό περιστέρι που συμβολίζει την ειρήνη.

Αυτό όμως που λατρέψαμε ήταν το hair look της όπου χώρισε στη μέση τα μαλλιά της, έκανε δυο πλεξούδες με μαύρη κορδέλα και τις μάζεψε ψηλά. Στο πίσω μέρος πρόσθεσε τρία κόκκινα λουλούδια.

Σε ότι αφορά το μακιγιάζ της ανέδειξε τα χείλη της επιλέγοντας κόκκινο κραγιόν ενώ στα μάτια γήινες αποχρώσεις, eyeliner στην άκρη και μασκάρα. Το ρουζ σε ροζ-κόκκινη απόχρωση τόνισε τις γωνιές των ζυγωματικών της με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: madamefigaro.cy

Photo Credits: EPA
 

Tags lady gaga, διασημοι, joe biden, fashion, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0251 s // Total time: 0.0254 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X