Ελένη Μενεγάκη: "Έτσι ένιωθα κι ας ακούγεται παράλογο" [εικόνα]


Ελένη Μενεγάκη: "Έτσι ένιωθα κι ας ακούγεται παράλογο" [εικόνα]

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας σε όσα της λείπουν.

Με την απομάκρυνση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, οι λογαριασμοί της στα social media, είναι το μόνο μέσο το οποίο έχει  για να κρατήσει "ζεστή" τη σχέση που έχει αποκτήσει με τους τηλεθεατές της την τελευταία εικοσαετία.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με τους followers της στο instagram, είτε ανεβάζοντας εικόνες από τη νέα καθημερινότητα της, είτε απαντώντας τους κάτω στα σχόλια σε οτιδήποτε και αν την ρωτήσουν.

Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε το πρόσωπο της 6χρονης κόρης της Μαρίνας και "έριξε" το instagram! 

Στη τελευταία της ανάρτηση η παρουσιάστρια, έλαβε ένα συγκεκριμένο μήνυμα από ακόλουθο της, το οποίο την έκανε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που της έχει λείψει τόσο πολύ και που πιστεύει πως ίσως ακουστεί παράλογο.

Συγκεκριμένα διαδικτυακή της φίλη της έγραψε: "Είναι αλήθεια περίεργο να επικοινωνεί κάποιος μαζί σου έστω κι έτσι. Μας λείπει το γέλιο σου. Μας λείπεις εσύ Ελένη", με την ίδια να απαντάει: "Μου λείπετε κι εσείς, η παρέα μας, η καθημερινότητά μας, τα γέλια και οι συζητήσεις μας. Το πιστεύεις ότι ένιωθα σαν να είμαστε στο ίδιο σαλόνι και τα λέγαμε καθημερινά. Έτσι ένιωθα κι ας ακούγεται παράλογο". Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, μηνυμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2952 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2305 s // Total time: 2.5257 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X