Μετακίνηση νούμερο #6


Μετακίνηση νούμερο #6

Έτσι καταφέρνω να χαλαρώνω στο δεύτερο lockdown! 

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το instagram είχε γεμίσει με φωτογραφίες και stories από τις βόλτες που έκανε ο κόσμος, είτε σε παραλιακά μέρη είτε στο βουνό. Η αλήθεια είναι ότι αναρωτήθηκα ποιον αριθμό χρησιμοποιούσαν για τη μετακίνηση τους στο βουνό, λογικά τον αριθμό #6. Στο βουνό για τρέξιμο! Τους ζήλεψα πολύ και σίγουρα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί σε κάποιο μονοπάτι της φύσης για τρέξιμο. 

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του sigmalive.com ο κυριότερος λόγος για τον οποίο οι πολίτες αιτήθηκαν κατ’ εξαίρεση διακίνηση με sms, το τριήμερο που πέρασε, ήταν με διαφορά για μετάβαση σε κατάστημα για αγορά ή προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης (επιλογή 2), στη δεύτερη θέση ήταν η επιλογή των πολιτών για άσκηση (επιλογή 6).

Την Κυριακή το απόγευμα ήμασταν και εμείς μέσα σε αυτούς που χρησιμοποίησαν τον αριθμό #6. Λέω στον Πέτρο "δεν πάμε μία βόλτα στην γειτονιά να ξεμουδιάσουμε λίγο"; Πόση ώρα να καθόμαστε στον καναπέ... έχουμε δει όλες τις σειρές/ταινίες που υπάρχουν, νομίζω με νιώθεις. Βγήκαμε από το σπίτι για μία μικρή βόλτα για να καθαρίσει λίγο το μυαλό από τα ίδια και τα ίδια. Έκανε κρύο αλλά ταυτόχρονα ήταν αναζωογονητικό, γνωρίσαμε και τη νέα μας γειτονιά!

Από ότι φαίνεται ο αριθμός #6 σε βοηθάει περισσότερο από κάθε άλλο να ξεσκάσεις από το δεύτερο lockdown. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός και μας δίνει τη δυνατότητα να βγούμε από την κλεισούρα. Μακράν το αγαπημένο μου νούμερο! 

Love,
K. 
xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, μετακινηση 6, καραντινα, lockdown, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4566 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2447 s // Total time: 2.7014 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X