Αυτά τα υπέροχα κοσμήματα πρέπει να μπουν στο μπουντουάρ σου


Αυτά τα υπέροχα κοσμήματα πρέπει να μπουν στο μπουντουάρ σου

Οι jewels-lovers θα τα λατρέψουν!

Ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις ένα look είναι τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Είναι εκείνα που θα δώσουν μια έξτρα πινελιά στο outfit και θα το κάνουν πιο στιλάτο. Γι᾽ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε ένα νέο e-shop που διαθέτει ξεχωριστά, μοντέρνα και κομψά κοσμήματα σε προσιτές τιμές, το Unordinary Muse.

Μίνιμαλ κοσμήματα, σε καθαρές γραμμές που μπορούν να φορεθούν εύκολα στα καθημερινά σου outfits, statement και glam κομμάτια που αποπνέουν δυναμισμό και θηλυκότητα αλλά και stylish hair αξεσουάρ όπως στέκες και κλιπς συνθέτουν τις συλλογές του Unordinary Muse.

Πρόκειται για ένα online shop φτιαγμένο με πολλή αγάπη για κάθε an ordinary και ταυτόχρονα un-ordinary γυναίκα. Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία του, η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή χωρίς αυτό να προϋποθέτει το να μην είναι παράλληλα και μια καθημερινή, ordinary γυναίκα με υποχρεώσεις, έγνοιες, όνειρα και δύσκολες στιγμές.

Το Unordinary Muse, δημιουργήθηκε από fashion lovers που θαυμάζουν την κάθε γυναίκα για την ordinary αλλά και για την un-ordinary διάσταση της. "Όλες αυτές, λοιπόν, οι σύγχρονες μούσες της καθημερινότητας μας, γυναίκες που γνώρισα μέσα στην προσωπική αλλά και μέσα από την επαγγελματική μου πορεία ως στυλίστρια αποτέλεσαν και αποτελούν πηγή έμπνευσης" σημειώνει η Μαριάννα Χατζημηνά η οποία βρίσκεται πίσω από την δημιουργία του Unordinary Muse.

Μπορείς να δεις να ανακαλύψεις τα φανταστικά κομμάτια του Unordinary Muse στο www.unordinarymuse.com αλλά και στο facebook Unordinary MUSE και στο Instagram unordinarymuse. Δες στην πιο κάτω gallery:

 

Tags Unordinary Muse, fashion, style, ACCESORISE, trend, μόδα, στυλ, ταση, αξεσουάρ, κοσμήματα, jewellery


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1845 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3816 s // Total time: 3.5661 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X