Άννα Χατζηγρηγορίου: Δημιούργησε το πιο άνετο και στιλάτο fashion item του χειμώνα


Άννα Χατζηγρηγορίου: Δημιούργησε το πιο άνετο και στιλάτο fashion item του χειμώνα

Ένα κομψό και πολύ comfy jumpsuit για all-day-long εμφανίσεις!

Η Άννα Χατζηγρηγορίου ξεχωρίζει ως σχεδιάστρια χάρη στις εντυπωσιακές, λεπτομερείς και πάντα καλοφτιαγμένες δημιουργίες της. Αυτή τη σεζόν όμως ακολουθεί τις επιταγές της μόδας που προστάζουν loungewear κομμάτια και εκτός από υπέροχα φορέματα, δημιούργησε και comfy fashion items όπως τα πρακτικά jumpsuits που λατρέψαμε.

Κομψά, με drawstring λεπτομέρεια στη μέση που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα, τα jumpsuits Anice εγγυώνται άνετες αλλά ταυτόχρονα και πολύ κομψές εμφανίσεις. Διατίθενται μάλιστα σε μια πλούσια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει απαλό powder ροζ, γκρι, λευκό, μαύρο αλλά και γαλάζιο χρώμα.

Διάλεξε απλά το χρώμα που σου αρέσει περισσότερο και το jumpsuit έρχεται κατευθείαν στην πόρτα του σπιτιού σου μέσω ACS courier ή Akis Express. Χωρίς αμφιβολία είναι η πιο στιλάτη εναλλακτική επιλογή αν έχεις βαρεθεί να φοράς τις φόρμες σου στο δεύτερο lockdown ή θες να είσαι λίγο πιο κομψή στο Zoom meeting σου.

Styling tip: Μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου, συνδυάζοντας το jumpsuits με χαμηλά μποτάκια ή sneakers. Δες στην πιο κάτω gallery:

 

Tags jumpsuit, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, αννα χατζηγρηγορίου, anice


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1760 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3619 s // Total time: 2.5379 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X