Η νέα τάση θέλει τα φρύδια σου φυσικά και γεμάτα


Η νέα τάση θέλει τα φρύδια σου φυσικά και γεμάτα

Συμβουλές από την ειδικό για να πετύχεις την μεγάλη τάση της σεζόν.

Τα φρύδια μας είναι το επίκεντρο του προσώπου μας, όσο κι αν αυτό για μερικούς δεν ισχύει ή μάλλον δεν το γνωρίζουν ακόμα. Αν παρατηρήσεις, μπορεί μια γυναίκα να κάνει το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ αλλά αν δεν περιποιηθεί τα φρύδια της, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο.

Τα τελευταία χρόνια η τάση που επικρατεί είναι τα χοντρά φρύδια. Φέτος, αν και παραμένει η συγκεκριμένη τάση διαφοροποιείται κάπως… Σε πολλές πασαρέλες επώνυμων οίκων αλλά και σε λογαριασμούς των fashionistas, τα φρύδια είναι φυσικά και γεμάτα. Χωρίς τα έντονα τατουάζ που βλέπουμε σε πολλές γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

Η eyebrow stylist, Sherrille Riley μας δίνει συμβουλές για να μπορέσουμε και εμείς να υιοθετήσουμε την συγκεκριμένη τάση.

"Αρχικά, άφησε τα φρύδια σου να μεγαλώσουν πλήρως και στη συνέχεια αφαίρεσε μόνο τις τρίχες που φαίνεται να περισσεύουν από το αρχικό σχήμα".

Στη συνέχεια, προτείνει να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι φρυδιών στην ιδανική απόχρωση για τα δικά σου και να τα γεμίσεις προσπαθώντας να μιμηθείς την κίνηση της τρίχας, ώστε να δείχνουν πιο πυκνά. 

Ωστόσο, τα tricks δεν σταματούν εδώ, αφού η Riley προτείνει να τα βουρτσίσεις απαλά προς τα πάνω για να δημιουργήσεις ένα πιο νεανικό look και στη συνέχεια να ολοκληρώσεις με ένα gel που θα τα σταθεροποιήσει και θα τους δώσει λάμψη.

Φωτογραφία: pexels

Tags beauty, face, makeup, make-up, Eyebrow, φρυδια, Ομορφια, προσωπο, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4618 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3450 s // Total time: 2.8068 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X