Καραντίνα νούμερο δύο!


Καραντίνα νούμερο δύο!

Επανήλθαμε σε αυτή την πραγματικότητα ξανά!

Λίγο πολύ όλοι κάναμε την ίδια ευχή για το 2021, "να έχουμε υγεία και να έρθουν καλύτερες ημέρες χωρίς περιορισμούς". Έλα που όμως το νέο έτος μας επιφύλασσε ακριβώς το αντίθετο! Και εκεί που πήγαμε να προσαρμοστούμε σε μία νέα κανονικότητα, γίνεται το δεύτερο μπαμ... Μέσα Ιανουαρίου λοιπόν και η καραντίνα νούμερο δύο είναι γεγονός.

Πολλοί λένε ότι αντιμετωπίζουν το δεύτερο lockdown χειρότερα από το πρώτο. Εγώ πάντως το πήρα πιο χαλαρά αυτή τη φορά. Εντάξει δεν ήμουν και ποτέ party animal για να μου λείπουν τα ξενύχτια έτσι δεν νιώθω εγκλωβισμένη και καταπιεσμένη που δεν έχω την ευκαιρία να βγω και να παρτάρω. Καταπιεσμένη όμως νιώθω που δεν μπορώ να ταξιδέψω. Αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο. Που θα πάει όμως θα γίνει και αυτό, για τώρα απλά κάνω υπομονή. Όπως λέει ο Πέτρος, "η υπομονή είναι αρετή".

Επιστροφή λοιπόν στα sms (ευτυχώς αυτή τη φορά είναι δύο και όχι ένα),στο work from home, στις ημέρες που κάνεις zoom meeting με τους συναδέλφους και είσαι κοκέτα από την μέση και πάνω - το κάτω μέρος δεν θα το σχολιάσω – και γενικότερα οδεύουμε στα χνάρια Μαρτίου. Κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής κλειστά άρα κορίτσια ξεχάστε όλα όσα ξέρατε! Δεν θα φτιάξουμε νύχια ούτε ρίζα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Όσες πρόλαβαν πρόλαβαν, τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε στο σπίτι. Ξέρετε εσείς, DIY μάσκες για τα μαλλιά και το πρόσωπο και ότι άλλο μπορεί να κάνει η κάθε μία για να "σκοτώσει" τον ελεύθερο της χρόνο.

Και για να μην ξεχνιόμαστε ότι δεν προλάβατε να ανανεώσετε στο σπίτι σας ή αν ξεχάσατε να βάψετε κάποιο τοίχο, έχετε άπλετο χρόνο να το κάνετε τώρα! Εξάλλου λίγες ημέρες πριν από την δεύτερη καραντίνα πολλοί το είχαν υποψιαστεί και έτρεξαν να κάνουν τα ψώνια τους από πολυκαταστήματα που πουλάνε είδη σπιτιού ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένοι. Τραγικό βέβαια το γεγονός ότι κάποια πολυκαταστήματα ήταν κλειστά λόγο περιορισμών ενώ την ίδια στιγμή κάποια άλλα έκαναν "χρυσές πωλήσεις".

Πέραν από την πλάκα, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, κυρίως οι μικρές, και σίγουρα δεν ξέρει κανείς που μπορεί να οδηγηθεί η κάθε επιχείρηση για να καταφέρει να επιβιώσει. Παρόλα αυτά ποτέ δεν έβλαψε κανέναν το χιούμορ και γενικότερα η αισιοδοξία. Έτσι τα βλέπω τα πράγματα, με αισιοδοξία και χιούμορ εκεί που αρμόζει!

Υ.Γ. Για πες, εσύ πως βλέπεις τα πράγματα; 

Love,
K. 
xx
 

Tags κλελια φιασεμιδου, καραντινα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8799 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2680 s // Total time: 2.1478 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X