Πόσο ανυπόμονα περιμένεις το αύριο;


Πόσο ανυπόμονα περιμένεις το αύριο;

Η γνωστή life coach, Τζιλ Δούκα μας αναλύει το πώς δρούμε ως άνθρωποι σε σχέση με το μέλλον.   

Ενώ θεωρούμε παράλογο να ανησυχούμε για το αν χτυπάει η καρδιά μας ή αν ο ήλιος θα ανατείλει κάθε πρωί, καθώς γνωρίζουμε ήδη ότι και τα δύο τελικά γίνονται ή θα συμβούν από μόνα τους, συνεχίζουμε να βλέπουμε με δυσπιστία το δικό μας μονοπάτι ζωής. Γιατί συμβαίνει αυτό και κατακλυζόμαστε μόνιμα από αρνητικές σκέψεις; Γιατί έχουμε τόσο άγχος σχετικά με το τι θα φέρει και γιατί αποδεικνυόμαστε τόσο ανυπόμονοι μέχρι να γίνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα;

Μερικές φορές η βαθιά ριζωμένη εμπιστοσύνη είναι το μόνο που χρειαζόμαστε και μπορούμε να κάνουμε. Το να είσαι ανήσυχος και συνεχώς καχύποπτος έχει ως αποτέλεσμα το συναισθηματικό μας μπλοκάρισμα. Πέφτουμε συνεχώς σε λογικά και συναισθηματικά σφάλματα προσπαθώντας να προβλέψουμε το μέλλον και να επιταχύνουμε τις διαδικασίες που αφορούν στη ζωή μας. Μόλις σταματήσουμε να αμφιβάλλουμε για την εκδήλωση των ονείρων μας και σταματήσουμε να τα εξαρτάμε όλα από πάνω τους, θα συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή ακριβώς τη στιγμή θα αρχίσουμε να ζούμε τη ζωή που θέλουμε. Είναι πραγματικά απλούστερο από ό, τι ακούγεται. Είναι τόσο φυσικό όσο η ζωή.

Αν είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε, να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα που έστειλε το σύμπαν και να αγκαλιάσουμε την αναμονή ως το βασικό στάδιο προετοιμασίας για το επόμενο βήμα, είναι βέβαιο ότι αυτό που θέλουμε θα έρθει! Πρέπει να σταματήσουμε να εμπιστευόμαστε επιλεκτικά. Πρέπει να ακούσουμε προσεκτικά την εσωτερική φωνή μας και να αφήσουμε την οδυνηρή καταμέτρηση.

Κάνετε το καλύτερο που μπορείτε με αυτό που έχετε σήμερα. Απολαύστε καθημερινά θαύματα. Όλα όσα θεωρούμε αρνητικά και θετικά καταλήγουν να υποστηρίζουν το masterplan της ζωής μας. Όλες αυτές οι αναποδιές είναι μεταμφιεσμένες ευλογίες που έχτισαν την πίστη μας. Κάθε πόνος που αισθανόμαστε είναι το βήμα μας προς το μεγαλείο μας!

Κρατήστε δυνατή την πίστη σας και το... θαύμα θα έρθει!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA, PCC

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com

Tags jill douka, τζιλ δουκα, life coaching, ΑΥΡΙΟ, ψυχολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3435 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3609 s // Total time: 2.7044 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X