Πένθος για τον Γιώργο Χρανιώτη – "Έφυγε" ο πατέρας του [εικόνες]


Πένθος για τον Γιώργο Χρανιώτη – "Έφυγε" ο πατέρας του [εικόνες]

Το συγκινητικό \"αντίο\" του ηθοποιού   

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Γιώργος Χρανιώτης και η οικογένειά του καθώς “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο πατέρας του, Γιάννης Χρανιώτης. 

Ο πατέρας του ηθοποιού απεβίωσε στις 30 Δεκεμβρίου, ωστόσο, η είδηση έγινε γνωστή μόλις πριν από μερικές ώρες όταν ο ηθοποιός θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

“Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ. Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας. Πιο έτοιμος. Τώρα δεν μ έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να με ορμηνεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες. Ότι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς, που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ αυτούς. Και αυτοί με σένα. Τώρα πετάς ,εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις. Τώρα χαμογελάς, όταν πριν το έκανες με προσπάθεια. Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!!Να μου λείπεις αγόρι μου...Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση *Γιάννης Χρανιώτης, Ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)”, έγραψε στην ανάρτηση συνοδεύοντας δύο εικόνες από την παιδική του ηλικία στην αγκαλιά του εκλιπόντος πατέρα του. 


 

Tags γιώργος χρανιώτης, πατερας, πενθος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, θανατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3275 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3975 s // Total time: 2.7251 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X