Τρία tips για να κερδίσεις περισσότερους followers στο instagram!


Τρία tips για να κερδίσεις περισσότερους followers στο instagram!

Με αυτές τις κινήσεις θα δεις το κοινό σου στο instagram να αυξάνεται! 

Το instagram έχει εξελιχθεί ως ένα εργαλείο δουλειάς για αρκετούς ανθρώπους και μάλιστα βλέπουμε ότι οι influencers ανά το παγκόσμιο εισπράττουν αρκετά χρήματα μέσω αυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας με συνεργασίες με διάφορα brands. 

Εμείς ψάξαμε και έχουμε να σου προτείνουμε τρία απλά tips που αν τα ακολουθήσεις μεθοδικά θα δεις τον αριθμό των followers σου να αυξάνεται. 

Χρησιμοποίησε τα σωστά hashtags προκειμένου οι αναρτήσεις σου να εντοπιστούν από περισσότερους χρήστες. Μερικά δημοφιλή hashtags είναι τα ακόλουθα: #love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #cute, #me, #beautiful, #happy, #followme, #follow, #fashion, #picoftheday, #selfie, #tagsforlikes.

Κάνε όσα περισσότερα likes και comments γίνεται. Σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει έχει καταδείξει πως κάθε 100 likes που κάνεις, κερδίζεις 6.1 followers. Δεδομένου ότι μπορείς να κάνεις 700 likes ημερησίως, θα μπορούσες να κερδίζεις 42 νέους followers κάθε μέρα. 

Κάνε δημοσιεύσεις τις κατάλληλες ώρες. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι ώρες 2 το βράδυ, 4 με 6 το απόγευμα και 11 το βράδυ είναι οι καλύτερες ώρες να ποστάρεις μια φωτογραφία. Κερδίζεις περισσότερα likes και ως εκ τούτου περισσότερους followers.
 

Tags instagram, social media, followers


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2613 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4055 s // Total time: 2.6668 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X