Κάλια Ελευθερίου: Το σχόλιο στον αδερφό της που του άλλαξε τη ζωή! 


Κάλια Ελευθερίου: Το σχόλιο στον αδερφό της που του άλλαξε τη ζωή! 

Η εξομολόγηση του νεαρού σεφ!  

Η Κάλια Ελευθερίου έχει μία πολύ όμορφη και ζεστή σχέση με τον αδερφό της, Θεόδωρο, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της γαστρονομίας και αυτό γίνεται αντιληπτό κατά καιρούς και μέσα από κοινές τους αναρτήσεις. 

Ο 29χρονος σεφ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Down Town” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου μίλησε για την αδερφή του και τα σχόλια που δέχεται από εκείνην όσον αφορά στις μαγειρικές του ικανότητες. 

“Όσες φορές μαγείρεψα για την αδερφή μου και δέχτηκα κριτική, τα σχόλια της με βοήθησαν, γιατί η ίδια είναι λάτρης του καλού φαγητού. Θυμάμαι, για παράδειγμα, σε ένα οικογενειακό τραπέζι, είχα φτιάξει ψαρονέφρι με λαχανικά στον φούρνο, ήταν λίγο πιο στεγνό για την ίδια, μου είπε πως θα ήθελε να είναι λίγο πιο ζουμερό και αυτό με “ξεκλείδωσε” στο να βελτιώσω τη συνταγή. Γενικά, με βοηθάει πολύ σε αυτά που μου λέει”, είπε ο Θεόδωρος Ελευθερίου. 

Κατόπιν, αποκάλυψε πως η Κάλια τον καθοδηγεί όσον αφορά στον κόσμο του instagram καθώς είναι ένα μέσο που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά. 
 

Tags καλια ελευθεριου, θεοδωρος ελευθεριου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, σεφ, αδερφοσ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2140 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2751 s // Total time: 2.4891 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X