Εσύ έγραψες γράμμα στον Άγιο Βασίλη;


Εσύ έγραψες γράμμα στον Άγιο Βασίλη;

Διάβασε το δικό μου τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα  

Τρεις ημέρες έχουν μείνει από την ημέρα που ο αξιολάτρευτος κύριος με τα κόκκινα ρούχα, τη φουσκωμένη κοιλιά και τη μακριά άσπρη γενειάδα θα έρθει στα σπίτια μας.

Λες να καταφέρει να κατέβει από την καμινάδα ή έβαλε κοιλιά στην καραντίνα κι αυτός;  Και άμα δεν έχουμε καμινάδα στο σπίτι, τότε πως θα μπει μέσα; Λες να κάνει θόρυβο μπαίνοντας,  να τον ακούσουμε και να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά για να τον δούμε; Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να του βάλουμε γάλα και μπισκότα για να ξαποστάσει λίγο πριν συνεχίσει την παράδοση των δώρων και στα υπόλοιπα παιδιά. Ναι σωστά κατάλαβες, για το Άγιο Βασίλη μιλάω και σκέφτομαι όλα αυτά που στριφογύριζαν στο μυαλό μου όταν ήμουν μικρό παιδί. Είμαι σίγουρη ότι και το δικό σου παιδί/εγγόνι/ανιψάκι/βαφτιστήρι αυτά σκέφτεται και σε τρελαίνει στις ερωτήσεις.  

Μόνο που φέτος τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη ήταν αλλιώτικα. Έκανα μία μικρή έρευνα και κατάλαβα ότι τα παιδιά είναι τόσο συνειδητοποιημένα για το τι μας συμβαίνει που εκτός από τις επιθυμίες τους για παιχνίδια, δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν τον Άγιο Βασίλη για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό. Η αλήθεια είναι ότι μας κούρασε όλους τόσο πολύ η πανδημία που μέχρι και τα παιδιά ζητάνε να φύγει και να μην επιστρέψει ποτέ ξανά. Παρόλα αυτά υπάρχουν και γράμματα που είναι αστεία, κάποια συγκινητικά, κάποια απρόσμενα, κάποια ανατρεπτικά και κάποια αφοπλιστικά

Έφτασε λοιπόν και η δική μου σειρά, μετά από αρκετά χρόνια, να γράψω το δικό μου γράμμα στον αγαπημένο μου Άγιο Βασίλη.  

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη σε χαιρετώ και πάλι μετά από πολλά χρόνια. Φέτος δεν θα σου ζητήσω να μου φέρεις κάποιο ευφάνταστο δώρο ούτε θα σου ζητήσω να μπορώ να ταξιδέψω σε μέρη που έχω στο bucket list μου. Αυτό που θα σου ζητήσω μπορεί να σου ακουστεί χιλιοφορεμένο ή τετριμμένο παρόλα αυτά είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι τη δεδομένη στιγμή.

Θα ήθελα, λοιπόν, να σκορπίσεις μία νότα αισιοδοξίας σε όλο τον πλανήτη και να λάμψουν ξανά από χαρά τα πρόσωπα των ανθρώπων. Να φύγει το άγχος και η αβεβαιότητα που επικρατεί όσοn αφορά στην υγεία μας, στις δουλειές μας και γενικότερα στο μέλλον μας. Διώξε όλες τις απαισιόδοξες σκέψεις που μας βασανίζουν και κάνε μέσα σε μια στιγμή να εξαφανιστούν όλα διά μαγείας.

Ας επανέλθουμε στην κανονικότητα που είχαμε πριν από μερικούς μήνες, χωρίς φόβο για τη ζωή, και σίγουρα αυτή τη φορά δεν θα θεωρήσω τίποτα δεδομένο και θα είμαι ευγνώμων για την κάθε στιγμή.  

Υ.Γ. Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων και μην αφήσεις τίποτα να στη χαλάσει. 

Love,

K. 

xx
 

Tags κλελια γιασεμδιου, χριστουγεννα, ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1297 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3326 s // Total time: 2.4623 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X