Βίκυ Καγιά: Τα 5 outfits που φόρεσε στον τελικό του GNTM και μας εντυπωσίασε 


Βίκυ Καγιά: Τα 5 outfits που φόρεσε στον τελικό του GNTM και μας εντυπωσίασε 

Και τα 5 ήταν εξαιρετικά στιλάτα! 

Το GNTM 3 ολοκλήρωσε τον κύκλο του αναδεικνύοντας νικητή τον Ηρακλή. Βεβαίως για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις έκλεψε η αγαπημένη μας Βίκυ Καγιά με τα fashionable looks της.

Η Βίκυ δεν διάλεξε ένα άλλα πέντε πολύ statement looks για τον τελικό. Στο πρώτο της look επέλεξε να υιοθετήσει το androgynous style αλλά στην πιο glam εκδοχή του επιλέγοντας ένα μαύρο tailored κοστούμι που ξεχώριζε χάρη στις ασημένιες λεπτομέρειες που είχε στο σακάκι.

Στο δεύτερο outfit της, επέλεξε ένα ιδιαίτερο sexy μικρό μαύρο φόρεμα, με ψηλό λαιμό και φτερά στο τελείωμα του ενώ για το τρίτο look της προτίμησε ένα elegant μακρύ μαύρο one shoulder φόρεμα με cut-out λεπτομέρεια και σκίσιμο στο πλάι.

Στην επόμενη της εμφάνιση η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα πολύ λαμπερό φόρεμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου. Ένα μίνι one-shoulder φόρεμα που στολίζονταν από 150 000 κρύσταλλα Swarovski. 

Στο τελευταίο της look ήταν γι’ άλλη μια φορά εκθαμβωτική αφού φόρεσε ένα σέξι ροζ feather φόρεμα με ανοίγματα στο πλάι που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. 

Tags βικυ καγια, gntm 2020, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, best outfits


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3949 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4932 s // Total time: 3.8881 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X