Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ γενεθλίων των γιων της που μοιράστηκε μαζί μας [εικόνες]


Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ γενεθλίων των γιων της που μοιράστηκε μαζί μας [εικόνες]

Γιορτάζει τα όγδοα γενέθλια των διδύμων της. 

Αναδρομή στο παρελθόν φτάνοντας πίσω στο 2013, την χρονολογία γέννησης των δίδυμων παιδιών της, Νίκου και Δημήτρη, έκανε χθες Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, η Καλομοίρα.

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια μέσα από insta post που έκανε, μας έδειξε κάθε χρόνια των παιδιών της από τα γενέθλιά τους, εξομολογώντας τους τις πιο τρυφερές της ευχές.

Διαβάστε ακόμα: Καλομοίρα: Ο λόγος που δεν εκπροσώπησε την Κύπρο στη φετινή Eurovision και η αποκάλυψη για τα παιδιά της

Χαρακτηριστικά έγραψε τα ακόλουθα: “Χαρούμενα γενέθλια στις ηλιαχτίδες μου. Οι δυο σας, μαζί με την αδελφή σας, είστε το φως στη ζωή μου. Σας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ειλικρινά να γελάτε μέσα από τα βάθη της καρδιάς σας, κάθε μέρα. Εύχομαι ο δεσμός ανάμεσά σας να δυναμώνει καθημερινά.Ευτυχισμένα 8α γενέθλια Δημήτρη και Νίκο. Έχετε μεγαλώσει ήδη τόσο πολύ. Κλαίω από χαρά, αλλά είμαι και λίγο στενοχωρημένη με το πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος. Σας ευχαριστώ που ακόμη με αφήνετε να σας αγκαλιάζω και να σας φροντίζω. Η μαμά σας αγαπά". Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες:

 

Tags καλομοιρα, γιοι, γενεθλια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9862 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2729 s // Total time: 3.2592 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X