Ποια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε: "Tα τελευταία δυο χρόνια έχω οδηγό και με μεταφέρει"


Ποια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε: "Tα τελευταία δυο χρόνια έχω οδηγό και με μεταφέρει"

Το σοβαρό ατύχημα που παρολίγον να της στοιχίσει τη ζωή.

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Τhetonightshow” και απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Γωγώ Τσαμπά η οποία εξομολογήθηκε διάφορες στιγμές της προσωπικής της ζωής για τις οποίες αναφέρθηκε δημόσια για πρώτη φορά.

Μια από αυτές τις αποκαλύψεις που έκανε η τραγουδίστρια, ήταν στο σοβαρό ατύχημα που έζησε πριν από χρόνια αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Εξομολογούμε δυο φορές τον χρόνο. Πάω βλέπω τον πνευματικό μου και παίρνω μια ευχή. Πολλές φορές πιστεύω ότι μας φυλά από κάτι. Ακόμη κι όταν με το αυτοκίνητό μου έφυγα σε μια στροφή το 2003 είπα “Παναγία μου και Χριστέ μου να γλυτώσω και να μην πάρω άλλους ανθρώπους στον λαιμό μου”. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα", αποκάλυψε η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων για να αναφερθεί στο γεγονός πως πλέον έχει σοφέρ.
Συγκεκριμένα πρόσθεσε: "Τα τελευταία χρόνια δυο χρόνια έχω οδηγό και με μεταφέρει μετά τα πανηγύρια, γιατί μπορεί να δουλεύω σερί μερόνυχτα χωρίς να κοιμηθώ. Στα πανηγύρια μπορεί να τραγουδάω σερί 8 ώρες". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags διασημοι, τραγουδιστρια, γωγω τσαμπα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5420 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3412 s // Total time: 3.8832 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X