Η Χάρις Πότσου μας μίλησε για την όμορφη χριστουγεννιάτικη δράση της που συγκινεί! [εικόνες]


Η Χάρις Πότσου μας μίλησε για την όμορφη χριστουγεννιάτικη δράση της που συγκινεί! [εικόνες]

Οι δημιουργίες της που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και χαρίζουν χαμόγελα.

Η Χάρις Πότσου είναι μία από τις πιο γνωστές και ταλαντούχες event planner του νησιού μας, η οποία τα φετινά Χριστούγεννα κάνει κάτι πολύ δημιουργικό και όμορφο, προσφέροντας οικονομική βοήθεια σε μονογονεϊκές οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Εμείς συνομιλήσαμε με τη Χάρις Πότσου και μας μίλησε για τα φτερά και τους αγγέλους που δημιούργησε με τόση αγάπη!

1. Πως προέκυψε η ιδέα για τη συγκεκριμένη δράση;

Οι Angels και τα φτερά τους είναι ένα όνειρο πολλών μηνών που με ζήλο, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα γίνεται πραγματικότητα! Πάντα ήθελα να στηρίξω και να προσφέρω δημιουργικά. Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προξένησε η πανδημία, σε επιχειρήσεις και οικογένειες, αποφάσισα να σχεδιάσω τις Angels και τα φτερά τους έτσι ώστε να συμβάλω ενεργά στην αγορά των χριστουγεννιάτικων δώρων κάποιων παιδιών, που δυστυχώς δεν μπορούν να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων όπως την ονειρεύτηκαν, παιδιά που ίσως να στερούνται ακόμα και τα πιο βασικά.

2. Γνωρίζουμε πως η δράση αυτή έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Που θα δοθεί μέρος των εσόδων;

Σε συνεργασία με την Πρόεδρο των Μονογονεϊκών Οικογενειών, ένα ποσό από τα έσοδα των Angels θα διατεθούν για την αγορά των Χριστουγεννιάτικων δώρων των παιδιών των οικογενειών αυτών. Όσο πιο πολύ μεγαλώσουμε την οικογένεια των Secret Angels τόσα πιο πολλά χαμόγελα θα ζωντανέψουμε.

3. Είσαι μία γυναίκα πολυτάλαντη όσον αφορά στη δημιουργία και θα μπορούσες να δημιουργήσεις το οτιδήποτε. Γιατί επέλεξες συγκεκριμένα τα φτερά και τους αγγέλους;

Στο μυαλό μου τους αγγέλους τους έχω σαν μια κρυφή δύναμη. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πάντα δίπλα σου, την κατάλληλη στιγμή, όταν τους χρειάζεσαι. Οι δικοί μου άγγελοι βρίσκονται και στη γη και με υποστηρίζουν σθεναρά σε κάθε μου προσπάθεια. Έτσι και τώρα, όσοι αγκαλιάζουν αυτή μου την προσπάθεια, συμβάλουν με ένα μαγικό τρόπο στο να υλοποιηθεί το όνειρό μου κάνοντας όλοι μαζί, κάποια παιδιά ευτυχισμένα.   

4. Πως μπορεί κάποιος να παραγγείλει και να προμηθευτεί τους αγγέλους και τα φτερά; (κόστος και τρόπος παραγγελίας και παραλαβής)

Μπορείτε να παραγγείλετε την Angel ή τα φτερά της με το όνομα ή το λογότυπο δική σας επιλογής, σε χρυσό ή ασημένιο, στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό μου στο Facebook ή Instagram! Τα φτερά της Angel στοιχίζουν €60, ενώ η Αngel είναι στην τιμή των €140. Με την παραγγελία σας θα  ενημερωθείτε για τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης!

5. Θεωρείς πως αυτή η περίοδος που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, ευνόησε στο να βρεις τον χρόνο να υλοποιήσεις κάτι τέτοιο;

Σίγουρα, έπαιξε ρόλο ότι το πρόγραμμα μου είναι λιγότερο βεβαρημένο από ότι συνήθως, ωστόσο, δεν θα μπορούσα να παραμείνω απαθής σε μια τέτοια περίοδο, όπου οι συνάνθρωποι μας χρειάζονται στήριξη και βοήθεια. Ακόμα και αν το πρόγραμμα μου ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένο, πιστεύω και πάλι θα ήθελα να συνεισφέρω μέσα από τη δουλειά μου, για ένα τόσο σημαντικό σκοπό.

6. Ποια είναι η δική σου χριστουγεννιάτικη ευχή;

Η δική μου ευχή είναι όλος ο κόσμος να συνεχίσει να ονειρεύεται οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού του, χαρούμενος και ικανοποιημένος από τα απλά και καθημερινά που τόσο λίγοι δυστυχώς εκτιμούμε που έχουμε στη ζωή μας. Ας είναι το 2021 ένας χρόνος με πιο πολλά χαμόγελα, πιο πολλές αγκαλιές και πιο πολλή αγάπη.

 

Tags Χάρις Πότσου, διασημοι, angels, φτερά, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2704 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3083 s // Total time: 2.5787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X