7 beauty λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσεις στο Tik Tok


7 beauty λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσεις στο Tik Tok

Δες μερικά από τα beauty brands που εντοπίσαμε στο πιο μοντέρνο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το Tik Tok αναμφίβολα είναι από τα πιο δημοφιλής μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήρθε για να μείνει! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως αρκετοί επώνυμοι οίκοι ομορφιάς το χρησιμοποιούν τόσο για να διαφημίζουν τα νέα τους προϊόντα όσο και για να βοηθούν τους followers να γίνουν expert σε ότι αφορά το μακιγιάζ κι όχι μόνο.

Μαθήματα μακιγιάζ, χιουμοριστικά βίντεο, πριν / και μετά μεταμορφώσεις που γίνονται viral στο διαδίκτυο κι άλλα τόσα... Το voguegr βρήκε και σου παρουσιάζει τους 7 λογαριασμούς που αξίζει να ακολουθήσεις και είμαστε σίγουροι πως θα μάθεις πολλά!

1. Αρώματα Givenchy

Με τον λογαριασμό Tik Tok, η Givenchy Parfums σε προσκαλεί να ανακαλύψεις ξανά τα εμβληματικά προϊόντα της, όπως τα αρώματα L’Interdit, Le Rouge και Prisme Libre. Όλα μέσα από ένα αφιλτράριστο, διακριτικό και κομψό στυλ χάρη στη συνεργασία της Vogue Turfu και των influencers, όπως οι Leonie Hanne, Alizée Gamberini και MV Tiangue.

@givenchybeauty

2. Charlotte Tilbury

To πρώτο βίντεο που δημοσιεύτηκε απεικονίζει τη γνωστή Βρετανίδα makeup artist Charlotte Tilbury και ιδρύτρια της μάρκας να παίρνει μέρος σε μια μελωδία από την ιστορία της Disney της Σταχτοπούτας για να ξεκινήσει το hashtag #bibbitybobbityboochallenge. Σε ένα τέταρτο του δευτερολέπτου, η «βασίλισσα της λάμψης» αλλάζει από ένα μπουρνούζι σε ένα μικρό φλοράλ φόρεμα, όλα αναβαθμισμένα με ένα makeover για να παρουσιάσουν την εικόνα πριν/μετά της κολεξιόν μακιγιάζ Charlotte Tilbury Beauty.

@ctilburymakeup

3. MyClarins

Με περισσότερα από 80 βίντεο που δημοσιεύτηκαν, ο λογαριασμός MyClarins Tik Tok έχει ήδη 59.000 συνδρομητές. Τι θα βρεις εδώ; Με μότο το «αγαπήστε τον εαυτό σας», θα αποκτήσεις καλή διάθεση όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι όπου χορεύεις, φροντίζεις το δέρμα σου και τονώνεις την αυτοπεποίθηση σου στο μπάνιο. Εδώ με τη σειρά περιποίησης MyClarins το δέρμα θρέφεται και αναζωογονείται. 

@myclarinsofficial

4. Haus Laboratories

Η Haus Laboratories, η μάρκα καλλυντικών που κυκλοφόρησε η Lady Gaga το 2019 έκανε το ντεμπούτο της στο Tik Tok μετά την ανακοίνωση της καραντίνας. Εδώ θα απολαύσεις τις εκκεντρικές προκλήσεις μακιγιάζ, όπως οι πολλές μεταμορφώσεις της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων και ταυτόχρονα αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να επωφεληθείς από το σπίτι σου και να πειραματιστείς με τη φυσική σου εμφάνιση.

@hauslabs

5. Fenty Beauty

H Fenty Beauty ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τη Rihanna και έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο της ομορφιάς, προσεγγίζοντας όλες τις γυναίκες και όλους τους τόνους της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα; Στον λογαριασμό του Tik Tok που δημιουργήθηκε το 2017, η μάρκα παρουσιάζει όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις του highlighter, του foundation, των σκιών για τα μάτια ή ακόμη και της τελευταίας κυκλοφορίας της: του cream blush (ρουζ σε κρεμώδη μορφή!) ενώ παράλληλα μπορείς να παρακολουθήσεις πολλά και διαφορετικά makeup tutorials!

@fentybeauty

6. Benefit Cosmetics

Από τον Δεκέμβριο του 2019 στο Tik Tok, η Benefit Cosmetics διασκεδάζει με τα προϊόντα της, παρουσιάζοντάς τα. Αρχικά ζητώντας από τους υπαλλήλους στα γραφεία να μιμηθούν τον ήχο του ανοίγματος τους αλλά και να τραγουδήσουν στα τελευταία βίντεο που δημοσιεύθηκαν. Τι άλλο μας αρέσει επίσης; Οι συμβουλές αποθήκευσης για να οργανώσεις το μακιγιάζ σου!

@benefitcosmetics

7. Too Faced

Μαθήματα μακιγιάζ για να μάθεις πώς να εφαρμόζεις το κάθε προϊόν. Με το eyeliner, μπορείς να αποκτήσεις ένα cat eye σε δευτερόλεπτα ενώ μπορείς να χαρίσεις ομοιομορφία στην επιδερμίδα σου χρησιμοποιώντας ένα πινέλο με κωνική άκρη και μια ματ κόμπακτ πούδρα. H Too Faced εκμεταλλεύεται το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο για να αποκαλύψει την απόδοση ενός προϊόντος.

@toofaced

Tags tik tok, beauty, make up, makeup, Ομορφια, Μακιγιαζ, αρωματα, προσωπο, perfume, face, beauty tik tok


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1057 s (250 Queries.) // Parse time: 0.6281 s // Total time: 3.7338 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X