The Voice: Ξεκινούν απόψε τα knockouts με αγαπημένους καλλιτέχνες σε ρόλο guest stars!


The Voice: Ξεκινούν απόψε τα knockouts με αγαπημένους καλλιτέχνες σε ρόλο guest stars!

Τέλος τα blind auditions – Οι ομάδες έχουν \"κλείσει\"

Η δοκιμασία των blind auditions στο “The Voice” έχει ολοκληρωθεί, με τους τέσσερις coaches να έχουν στις ομάδες του από 30 διαγωνιζόμενους.

Στο αποψινό επεισόδιο του “The Voice”, που θα προβάλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, στις 21:00, ξεκινά η διαδικασία των knockouts όπου οι συμμετέχοντες από την κάθε ομάδα θα ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες και ένας εξ αυτών κάθε φορά θα περνάει στην επόμενη φάση. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει η επιλογή του steal στους coaches, όπου μπορούν να “κλέψουν” κάποιον διαγωνιζόμενο από άλλη ομάδα, αν ο κριτής του δεν τον έχει επιλέξει για να προχωρήσει στο show.

Στο σημερινό επεισόδιο θα κάνουν την είσοδό τους και τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα βρίσκονται στο πλευρό των coaches προκειμένου να τους βοηθήσουν σε αυτή τη φάση.

Για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρίσκεται ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, για τον Πάνο Μουζουράκη ο Δημήτρης Σταρόβας, στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου θα είναι η Τάμτα και με τον Σάκη Ρουβά ο πολύ καλός του φίλος Στέλιος Ρόκκος.

Στο πρώτο επεισόδιο των knockouts η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον Γιάννη Ζουγανέλη θα ερμηνεύσουν το τραγούδι "Να φυλάγεσαι".

Τέλος, την εμφάνισή της στο “The Voice” θα κάνει απόψε και η Λάουρα Νάργες η οποία επιστρέφει στο backstage όπου θα μεταφέρει τον παλμό.

 

Tags the voice, ΣΙΓΜΑ, knockouts, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9605 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3408 s // Total time: 2.3013 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X