Η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους! 


Η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους! 

Τι είπε για τη γνωριμία τους, την οικογένειά τους εκτός γάμου και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού;   

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά ζευγάρια του instagram, που σε αυτή την καραντίνα, καθώς ζουν μόνιμα στην Αθήνα, η οποία βρίσκεται σε lockdown, είναι πολύ ενεργοί στα social media, αποκαλύπτοντάς μας τη χιουμοριστική πλευρά τους και τους απολαμβάνουμε καθημερινά διαδικτυακά. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έγραψε τραγούδι στη σύζυγό του εν μέσω καραντίνας! [βίντεο]

Η αγαπημένη του Κύπριου τραγουδιστή, πρόσφατα δέχθηκε ερωτήσεις από τους followers της χρησιμοποιώντας το “Question Sticker” του instagram και κάποιες από αυτές αφορούσαν στη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. 

Η Γαλάτεια αποκάλυψε πως η γνωριμία τους έγινε σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και ότι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, αν και δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως το ζευγάρι είναι παντρεμένο λόγω και της ύπαρξης του γιου τους. 

Στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά τους, φάνηκε θετική λέγοντας πως ένα δεύτερο παιδάκι θα ήταν ευλογία από το Θεό. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές αναρτήσεις: 
 

Tags γιωργος παπαδοπουλος, γαλατεια βασιλειάδη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3078 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2867 s // Total time: 2.5945 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X