Όταν το πάθος συναντά την ποιότητα το αποτέλεσμα είναι... HANDY SPA


Όταν το πάθος συναντά την ποιότητα το αποτέλεσμα είναι... HANDY SPA

Τα θεραπευτικά αποτελέσματα στο δέρμα είναι θεαματικά και ευδιάκριτα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Η εταιρεία HANDY SPA παράγει 100% χειροποίητα βιολογικά σαπούνια και καλλυντικά προσώπου και σώματος με θεραπευτικά συστατικά. Το σαπούνι  και τα καλλυντικά με Κάνναβη είναι μια πολυβραβευμένη Κυπριακή καινοτομία μοναδική σε όλη την Ευρώπη. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα στο δέρμα είναι θεαματικά και ευδιάκριτα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Πιστοποιημένα βιολογικά και vegan από το διεθνή οργανισμό ECOCERT

Τα βιολογικά καλλυντικά HANDY SPA ανήκουν στη κατηγορία ιατρικής αισθητικής χάριν στα πανίσχυρη φόρμουλα ενεργών συστατικών (λάδι Κάνναβης, Ιαλλουρονικό οξύ, Αλόη βέρα, βιταμίνη Ε και φύκια). Το λάδι Κάνναβης ως το πιο θεραπευτικό συστατικό έχει ιδιότητες αντιγήρανσης, θρέψης και ενυδάτωσης και βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βιολογικά με 100% βιολογικά φυσικά συστατικά από τον διεθνή οργανισμό ECOCERT.

Εγκεκριμένα από το παγκόσμιο οργανισμό προστασίας ζώων PETA

Τα βιολογικά καλλυντικά HANDY SPA παράγονται χωρίς δοκιμές σε ζώα, απαλλαγμένα από τοξικά, αλλεργιογόνα και ζωικά συστατικά. Η μεθοδολογία παραγωγής τους τα καθιστά πλήρως βιοδιασπώμενα, με μηδέν ζημιά στο περιβάλλον.

9 βραβεία ποιότητας καινοτομίας και κοινωνικής περιβαλλοντικής ευθύνης

Τα βιολογικά καλλυντικά HANDY SPA έχουν βραβευθεί 9 φορές σε 4 χρόνια για την ποιότητα την καινοτομία και την προστασία των ζωών του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης υγείας. Το 2020 ολοκληρώθηκε έρευνα από κοινού με το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την παραγωγή  μιας ακόμη καινοτομίας. Το χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με χαρούπι. Η συνεργασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και επισφράγισε την αναγνώριση και εμπιστοσύνη των Πανεπιστημιακών  ιδρυμάτων προς την εταιρεία HANDY SPA.

Τα προϊόντα HANDY SPA διατείνονται σε ινστιτούτα αισθητικής και στο e shop handyspacyprus.com
 

Tags HANDY SPA, λάδι κανναβης, προσωπο, Ομορφια, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, face, beauty, cannabis oil


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1627 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8037 s // Total time: 3.9664 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X