Ο Άγιος Βασίλης επηρεάζεται από την πανδημία;


Ο Άγιος Βασίλης επηρεάζεται από την πανδημία;

Από παντού ακούμε ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά.. και όσο πιο πολύ πλησιάζουμε σε αυτά τόσο πιο πολύ το νιώθουμε! Η περιπέτεια της πανδημίας έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας.. και τις γιορτές μας!   

Πάντα λάτρευα τα Χριστούγεννα! Από μικρό κορίτσι θυμάμαι να μετρώ τις μέρες αντίστροφα μέχρι να φτάσει η μεγάλη μέρα που ο Άγιος Βασίλης θα τρύπωνε κρυφά από την καμινάδα και  θα άφηνε τα δώρα κάτω από το στολισμένο δέντρο. 
Φέτος, ακόμα και το πιο μικρό παιδάκι, ανησυχεί αν τελικά ο Άγιος Βασίλης καταφέρει να ταξιδέψει από την μακρινή Λακωνία μέχρι τα σπίτια μας για να μας αφήσει τα δώρα..

Γι' αυτό και χάρηκα όταν έμαθα πως και φέτος η Nova Cyprus έχει βάλει σκοπό να επαναφέρει το μαγικό κλίμα των γιορτών στα σπίτια όλων των συνδρομητών της, δημιουργώντας το NovachristmasHD. Ένα κανάλι μόνο για τα Χριστούγεννα! Ναι, καλά διάβασες. Συγκεκριμένα, από χθες 1  Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2020, τα Χριστούγεννα έχουν το ολόδικο τους κανάλι, που θα σε ταξιδέψει σε μαγικούς προορισμούς! 

 

 

Αυτά τα Χριστούγεννα έρχονται παρέα με Nova Cyprus και  χριστουγεννιάτικες ταινίες, όπως «Α Cheerfull Christmas», «Write before Christmas», «Christmas scavenger hunt», «Christmas Crush» και «Α Merry Holiday», με απίθανες μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες: «Μετα-μορφωμένοι πράκτορες», «Angry Birds: Η ταινία 2», «Uglydolls: Τα ασχημογλυκούλια», «Η οικογένεια Άνταμς», «Πόκεμον ντεντέκτιβ Πίκατσου», «Garfield: Η ταινία» «Γατο...συμμορία: Η αρχή», «Σον το πρόβατο: Φαρμαγεδών», «Η βασίλισσα του χιονιού», «Η εποχή των παγετώνων 4: Ο χορός των ηπείρων», «Μάγια η Μέλισσα: Η ταινία», κ.α. και φυσικά με μοναδικές οικογενειακές ταινίες φαντασίας με ήρωες που άφησαν εποχή, όπως ο «Harry Potter», «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», ο «Hobbit», o Ρομπέν των Δασών» και ο «Pinocchio».

Βρήκα τον τρόπο να πείσω τα δικά μου παιδιά ότι ο Άγιος Βασίλης δεν επηρεάζεται από καμία πανδημία!

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ με όλη την οικογένεια και απολαύστε τις πιο χουχουλιάρικες διακοπές παρέα με Nova Cyprus!  

“Όλο το μαγευτικό πρόγραμμα του NovachristmasHD θα βρίσκεται διαθέσιμο και στην υπηρεσία On Demand στην κατηγορία «Christmas Time», έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova Cyprus να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!”


 
Αν εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το άρθρο νιώθεις αδικημένος που δεν έχεις προλάβει να γίνεις συνδρομητής της Nova Cyprus.. Μην ανησυχείς… Προλαβαίνεις να γίνεις τώρα εντελώς δωρεάν!!! 

Τώρα μπορείτε κι εσείς να απολαμβάνετε το κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova Cyprus, με τέλειο ψηφιακό σήμα και κρυστάλλινη εικόνα High Definition κατευθείαν από δορυφόρο, όπου και εάν είστε, στο σπίτι, στο εξοχικό, μέσα από tablet, smartphone ή laptop με μόνο €22.04/μηνα και χωρίς κανένα αρχικό κόστος!

Η προσφορά ισχύει μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2020, με την προϋπόθεση υπογραφής 12μηνου συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22002200 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.novacyprus.com

Γράφει η
Στέλλα Αντωνίου 
PR & Marketing Executive Nova Cyprus 

 

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8326 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3343 s // Total time: 2.1669 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X