Τα νέα sneakers από την συνεργασία Adidas X Prada είναι φανταστικά


Τα νέα sneakers από την συνεργασία Adidas X Prada είναι φανταστικά

Κάναμε ήδη χώρο στην ντουλάπα μας γι’ αυτό το ζευγάρι sneakers.

Στην πρώτη φάση της συνεργασία του οίκου Prada με το διάσημο brand Adidas, o ιταλικός οίκος έβαλε την καλλιτεχνική του πινελιά στα αγαπημένα μας superstar sneakers. Στην δεύτερη φάση ο ιταλικός οίκος και το αθλητικό brand Adidas ενώνουν τις σχεδιαστικές τους δυνάμεις και το αποτέλεσμα είναι ένα εντελώς νέο design sneakers με την ονομασία A + P Luna Rossa 21.

Διαβάστε ακόμα: Η Ramona Filip σου δείχνει πως να φορέσεις τα λευκά μποτάκια σου

Κι αν αναρωτιέσαι από που προέκυψε το όνομα Luna Rossa, μάθε πως από το 1997, ο οίκος Prada έχει δική του ιστιοπλοϊκή ομάδα. Έτσι δημιουργήθηκε ένα φανταστικό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια σε αποχρώσεις του λευκού και μια μικρή κόκκινη λεπτομέρεια.

"Από την αρχή, αυτή η συνεργασία αφορούσε την ένωση δύο παγκοσμίου φήμης επωνυμιών για να εξερευνήσουν την κληρονομιά, την τεχνολογία και την καινοτομία. Νομίζω ότι είναι σχεδόν αυτονόητο ότι τόσο η Adidas όσο και η Prada έχουν στο ιστορικό τους αρχεία γεμάτα εξαιρετικά προϊόντα από τα οποία αντλούν έμπνευση" ανέφερε σε δηλώσεις του ο Nic Galway, ανώτερος αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Adidas Originals. 

Tags A + P Luna Rossa 21, Prada, adidas, Adidas X Prada, sneakers, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3275 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2864 s // Total time: 2.6139 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X