Καλώς όρισες… Δεκέμβριε!


Καλώς όρισες… Δεκέμβριε!

Ο πιο υπέροχος μήνας του χρόνου είναι ο τελευταίος!  

Τώρα που σου γράφω κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ μου έχοντας ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ στα χέρια μου και αναπολώντας όμορφες στιγμές. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία τον Δεκέμβριο για δύο λόγους. Πρώτον επειδή είναι ένας από τους αγαπημένους μου μήνες, μετά από την άνοιξη, και δεύτερον επειδή, λίγο πολύ, όλοι θέλουμε να διώξουμε αυτή τη χρονιά που μας επιφύλαξε πολλά. Μια χρονιά γεμάτη άγχος, αβεβαιότητα και πολλές αλλαγές. Ας αφήσουμε όμως τα αρνητικά στοιχεία του 2020 και ας επικεντρωθούμε στα όμορφα μας παραμύθια. 

Από σήμερα μπήκαμε και επίσημα στην τελική ευθεία για να αποχαιρετήσουμε το έτος που διανύουμε. Καλώς όρισες λοιπόν… Δεκέμβριε! Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα, την ωραιότερη γιορτή του χρόνου. Ίσως να είναι ο πιο αγαπημένος μήνας πολλών και κυρίως των παιδιών. Ο Δεκέμβριος είναι ο “πατέρας” των παραμυθιών, όπως τον χαρακτηρίζω εγώ, της φαντασίας που ξεπερνά τα όρια και όλοι εμείς ξαναγινόμαστε παιδιά μέσα από αυτά. Είναι ο μήνας των δώρων, των παιδιών και της οικογένειας. Ας μην αναφερθώ στα διάφορα καλούδια που βρίσκονται παντού στο σπίτι, οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και το christmas cake να στολίζει το τραπέζι.  

Αν έχεις και τζάκι, εκεί καλυτερεύει το παραμύθι καθώς σου προσφέρει μία ατμόσφαιρα ονειρεμένη. Πόσο θα ήθελες να βρίσκεσαι κάπου ορεινά, να βλέπεις τη φλόγα από τα ξύλα που καίγονται και να έχεις θέα το χιονισμένο βουνό; Δεν σου κρύβω ότι θα έδινα τα πάντα να βρίσκομαι σε ένα τέτοιο σκηνικό με τόσο όμορφες περιπλανήσεις. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας της αφθονίας των συναισθημάτων και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα. 

Βέβαια φέτος θα είναι διαφορετικά και φαίνεται να έχουν ανατραπεί όλα με την καραντίνα, την απαγόρευση κυκλοφορίας και τον περιορισμό ατόμων σε συναθροίσεις, ας είναι όμως περαστικά και εμείς θα ξαναβρούμε τον εαυτό μας και την φινέτσα μας. 

Υ.Γ.  Κάνε αυτά τα Χριστούγεννα να είναι όσο πιο μαγικά γίνεται!

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, δεκεμβριος, διασημοι, χριστουγεννα, blog, BLOGGER, showbiz cy, showbiz κύπρος, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3386 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2462 s // Total time: 2.5848 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X