Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν θα πιστεύετε που ανέβηκε για να στολίσει το δέντρο στην αυλή της!


Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν θα πιστεύετε που ανέβηκε για να στολίσει το δέντρο στην αυλή της!

Πάθαμε πλάκα με τον τεράστιο κήπο του σπιτιού της.

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το post που εντοπίσαμε από τον προσωπικό λογαριασμό της Βίκυς Χατζηβασιλείου και αφορά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια επέλεξε έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να διακοσμήσει τον κήπο της, αφού επιστράτευσε μέχρι και σκάλα για να γεμίσει με λαμπάκια τα μεγάλα δέντρα που έχει ο εντυπωσιακός χώρος της.

Μάλιστα κάτω από τη δημοσίευση της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δέχθηκε τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων τους οποίους και εντυπωσίασε με την ιδέα της, ενώ σε ένα από αυτά η ίδια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που σκέφτοταν όλο το βράδυ κάνοντάς την να μην κλείσει μάτι την νύχτα.

Διαβάστε ακόμα: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εκπομπή με επώνυμη κυρία που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Χαρακτηριστικά ένας χρήστης της σχολίασε: “Έχετε σκεφτεί τι θα επακολουθήσει αν τα λαμπάκια στο φυσικό δέντρο βραχυκυκλώσουν τι θα γίνει;, με την παρουσιάστρια να του απαντά: “Είναι ο λόγος που δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα...”.

Αξίζει να προσθέσουμε πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου πάρα το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα το οποίο την βρίσκει στην Αθήνα, εκείνη επιλέγει να μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν θέλει να αποχωρίζεται την πόλη της. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, βικυ χατζηβασιλειου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1192 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3625 s // Total time: 2.4817 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X