Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης για κατοχή κοκαΐνης και όπλου!


Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης για κατοχή κοκαΐνης και όπλου!

Όλες οι εξελίξεις με τη σύλληψή του - Οδηγείται σήμερα στην εισαγγελία.

Χαμός και αναστάτωση στα ελλαδικά μέσα προκάλεσε η ξαφνική είδηση πως ο Νότης Σφακιαννάκης συνελήφθη χθες το βράδυ από την ελληνική αστυνομία, για κατοχή όπλου και ναρκωτικών.

Όλα συνέβησαν γύρω στις οκτώ το βράδυ, όταν ο τραγουδιστής δέχθηκε έλεγχο από την ομάδα ΔΙΑΣ για τα μέτρα τήρησης του κορωνοιού, με τους άντρες της αστυνομίας να διεξάγουν έλεγχο σε όλο του το αυτοκίνητο, με τον ίδιο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα είναι απολύτως συνεργάσιμός.

Ωστόσο οι αστυνομικοί εντόπισαν στη θέση του συνοδηγού μια ύποπτη τσάντα η οποία είχε μέσα ένα 9αρι πιστόλι, ένα taser και μια συσκευασία που περιείχε λευκή σκόνη δυο γραμμαρίων. Στην ερώτηση που του έκαναν τι ήταν αυτό, χωρίς να έχει διάθεση να κρυφτεί τους είπε:  “Είναι αυτό που ξέρετε.. κάντε τη δουλειά σας γιατί την κάνετε καλά”.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.Την υπεράσπιση του Έλληνα ερμηνευτή θα αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5504 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4132 s // Total time: 2.9636 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X