Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Ταύρος

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στην δουλειά σας σήμερα. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να μην πληγώσετε άτομα που αγαπάτε. Θυμηθείτε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτιμήστε να επενδύσετε στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.

Δίδυμοι

Είναι μια μέρα γεμάτη προκλήσεις για σας! Αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια, γιατί δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε, προσπαθήσετε όμως σαν είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε το πόσες ευκαιρίες χάσατε τον τελευταίο καιρό από έλλειψη δράσης ή από λανθασμένους χειρισμούς και θα τα βάψετε μαύρα σήμερα. Ότι έγινε, έγινε. Κοιτάξτε μπροστά.

Καρκίνος

Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας. Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με την διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα.

Λέων

Σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες καινούργιες και καινοτόμες ιδέες. Ίσως να αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα επαγγελματικά σας ή την κοινωνική σας δικτύωση.  Η μέρα είναι μοναδική για τολμηρές δηλώσεις αγάπης, για συζητήσεις και στρατηγικούς σχεδιασμούς σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και για φλερτ που μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι πολύ περισσότερο. Κατά τις βραδινές ώρες όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές…

Παρθένος

Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση! Προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σας εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα.

Ζυγός

Ένταση καταγράφεται στον επαγγελματικό σας χώρο, αυτό όμως δεν σας αγγίζει άμεσα, εκτός και αν αναμειχθείτε. Καλύτερα κρατήστε την άποψη σας για τον εαυτό σας και μείνετε μακριά από διαπληκτισμούς. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και επιβράβευση των συνεργατών ή των συναδέλφων σας για έναν χειρισμό σας σε εργασιακό επίπεδο. Κάποιοι όμως δεν δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας αυτή…

Σκορπιός

Οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται με καλά ζυγισμένες και μελετημένες δράσεις και όχι με την γκρίνια. Άλλωστε από μια πρόκληση μπορεί να βγει κάτι θετικό που θα σας δώσει ώθηση στο άμεσο μέλλον. Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων θα αναστατώσουν την μέρα σας και θα σας εκνευρίσουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, να μην χαλάσετε την διάθεση σας από το πρωί.

Τοξότης

Απροσδόκητες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο. Προσοχή όμως στα ψηλά γράμματα… Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σας.

Αιγόκερως

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες. Αρκετά απαιτητικοί και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τις καταστάσεις. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσετε θα είναι κάπως υπερβολική.

Υδροχόος

Η μέρα χαρακτηρίζεται από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες και συγκεκριμένες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

Ιχθείς

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9014 s (226 Queries.) // Parse time: 0.3617 s // Total time: 2.2631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X