Μιχάλης Χατζήμιχαηλ για κορωνοϊό: "Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Δυσκολευόμουν να μιλήσω στο τηλέφωνο"


Μιχάλης Χατζήμιχαηλ για κορωνοϊό: "Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Δυσκολευόμουν να μιλήσω στο τηλέφωνο"

Η εξομολόγηση του Κύπριου καλλιτέχνη για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Μιχάλης Χατζήμιχαηλ, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να κλειστεί στο σπίτι για 14 ημέρες, όπως προνοούν τα πρωτόκολλα του υπουργείου υγείας.

Η χθεσινή ημέρα, ήταν η πρώτη που επιτρεπόταν να βγει από το σπίτι, καθώς το επαναληπτικό του τεστ βγήκε αρνητικό και ο ίδιο μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης, 25 Νοεμβρίου, στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου εξομολογήθηκε πως βίωσε αυτή την περιπέτεια με την υγεία του.

“Θέλω να πως σε όσους δεν πιστεύουν ή σε όσους διαμαρτύρονται για τα μέτρα ότι πρέπει να πειθαρχήσουμε γιατί ο ιός δεν είναι έξω από την πόρτα μας, είναι πίσω από την πόρτα μας. Εγώ ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα για μία εβδομάδα [...] Ακόμη και στο τηλέφωνο δυσκολευόμουν να μιλήσω [...] Έχασα εντελώς την επαφή μου με το φαγητό, όχι τη γεύση μου. Τη γεύση την είχα. Απλά δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα απολύτως και αυτό που έφερε μία αδυναμία και σωματική κατάπτωση”, είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζήμιχαηλ. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Tags μιχαλης χατζημιχαηλ, κορωνοιος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1390 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3588 s // Total time: 2.4979 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X