Ονούφριος Σωκράτους: Οι πρώτες δηλώσεις on air μετά την ανακοίνωση πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό [βίντεο]


Ονούφριος Σωκράτους: Οι πρώτες δηλώσεις on air μετά την ανακοίνωση πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό [βίντεο]

Πως σκοπεύει να περάσει την καραντίνα ο παρουσιαστής.

Τη δικιά του περιπέτεια με τον κορωνοϊό περνάει ο Ονούφριος Σωκράτους όπως έγινε γνωστό στα κυπριακά μέσα νωρίτερα της Τρίτης, 24 Νοεμβρίου.

Ο παρουσιαστής έκανε τις πρώτές του δηλώσεις στην εκπομπή “Έλα να δεις” και εκεί αποκάλυψε πως έγινε η διάγνωση του, τι συμπτώματα έχει, ποια είναι η αντίδραση του καθώς και πως σκοπεύει να περάσει τον χρόνο του στην καραντίνα.

Χαρακτηριστικά ο Ονούφριος Σωκράτους σε τηλεφωνική σύνδεση εξομολογήθηκε στην Μαρία Ιωάννου τα εξής: “Υπάρχουν τα συμπτώματα, είναι συμπτώματα τα οποία παρουσιάζει και σε μια ίωση για την ώρα, δηλαδή ο πυρετός, οι μυαλγίες είναι έντονες και κομμάρα, μέχρι εκεί[…]Το ανακάλυψα το σαββατοκύριακο που είχα μια κόπωση η οποία δεν ήταν φυσιολογική για τα δεδομένα γιατί είχα ξεκουραστεί αρκετά[…] με ενοχλούσε ο λαιμός μου, μέχρι την Κυριακή άρχιζα και να ανέβαζα θερμοκρασία οπότε και έκρινα σωστό πως δεν έπρεπε να βγω έξω από το σπίτι[…] πήγα έκανα το test και την Δευτέρα μου ανακοίνωσαν πως είμαι θετικός". 

Όσον αφορά το τι θα κάνει τώρα που θα βρίσκεται στο σπίτι περιορισμένος, ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα δεί τις σειρές που προγραμμάτιζε από καιρό να παρακολουθήσει. Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις του:

Tags ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, διασημοι, κορωνοιος, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6362 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3415 s // Total time: 2.9778 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X