Το εντυπωσιακό penthouse σε θέατρο του Los Angeles που έκανε τα πρώτα της βήματα η Judy Garland!


Το εντυπωσιακό penthouse σε θέατρο του Los Angeles που έκανε τα πρώτα της βήματα η Judy Garland!

Το ιστορικό συγκρότημα του Ebell Theatre

Πρόκειται για ένα από τα ιστορικότερα θέατρα του Los Angeles, το Ebell Theatre, το οποίο φιλοξενεί στον χώρο του ένα εντυπωσιακό penthouse loft, το οποίο μάλιστα βρίσκεται προς πώληση με την τιμή του να ανέρχεται λίγο πιο κάτω από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το loft είναι μέρος του κτηριακού συγκροτήματος του θεάτρου, που χτίστηκε το 1924 από τον αρχιτέκτονα Charles T. McGrew.

Πρόκειται για έναν χώρο με μεγάλα παράθυρα και φυσικό φως που πλημμυρίζει τα δωμάτια και ο συνδυασμός του τσιμέντου με τις σιδερένιες κατασκευές δίνουν μία θεατρική αισθητική στον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Ebell Theatre πρωτοανακαλύφθηκε το νεαρό αστέρι Judy Garland, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στο σανίδι και κατόπιν σημείωσε μία εξαιρετική πορεία σε τραγούδι, χορό και υποκριτική.

Η Nova Cyprus ετοιμάζει ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στη μυθική Judy Garland κάθε Κυριακή του Δεκέμβρη από το NovaCinema2HD, στις 17:00.

Η βιογραφική ταινία "Judy", που αναφέρεται στη ζωή της Judy Garland στα τέλη της δεκαετίας του ’60, κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου, στο NovaCinema1HD, στις 22:00

Τον χειμώνα του 1968 η Judy Garland φτάνει στο Λονδίνο για μια σειρά sold-out παραστάσεων, ενώ παράλληλα καταδιώκεται από παιδικές αναμνήσεις, νιώθει εξαντλημένη και προετοιμάζει τον πέμπτο της γάμο.

Τον ομώνυμο ρόλο ενσαρκώνει η Renée Zellweger, ο οποίος της χάρισε το Oscar της καλύτερης ηθοποιού για το 2020.

 

 

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "Judy", θα προβληθεί ένα υπέροχο αφιέρωμα από το NovaCinema2HD. Στις 6 Δεκεμβρίου το μιούζικαλ "Easter Parade". Κατόπιν, στις 13 Δεκεμβρίου ακολουθεί το ρομαντικό μιούζικαλ "Meet me In St. Louis", με το "The Wizard Of Oz", την οικογενειακή ταινία φαντασίας με πρωταγωνίστρια την Judy Garland, να ακολουθεί στις 20 Δεκεμβρίου. Το αφιέρωμα στο NovaCinema2HD ολοκληρώνεται στις 27 Δεκεμβρίου με την ταινία "A Star is Born".

Τώρα μπορείτε κι εσείς να απολαμβάνετε το κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova Cyprus, με τέλειο ψηφιακό σήμα και κρυστάλλινη εικόνα High Definition κατευθείαν από δορυφόρο, όπου και εάν είστε, στο σπίτι, στο εξοχικό, μέσα από tablet, smartphone ή laptop με μόνο €22.04/μηνα και χωρίς κανένα αρχικό κόστος!

Η προσφορά ισχύει μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2020, με την προϋπόθεση υπογραφής 12μηνου συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22002200 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.novacyprus.com

Tags nova cyprus, judy garland


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5660 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3903 s // Total time: 2.9563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X